[Sondaj secret] Ati vota candidati la alegerile parlamentare chiar daca acestia au probleme penale?
- Da
- Nu
- Indecis
Da
Nu
Indecis
[Sondaj secret] Ati vota candidati la alegerile parlamentare chiar daca acestia au probleme penale?
- Da
- Nu
- Indecis
Indecis
nu
NU . Probleme penale inseamna sa fie condamnat , altfel prezumtia de nevinovatie primeaza pana la sfarsitul procesului .
Nu
Nu
Nu ma sunadaca nu stii sa saluti
si sa inchei o afacere
Secretul succesului estesă știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie
"Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!
NU!
Nu
Eu unul m-am săturat de politică.
Din inerție până anul acesta totuși am mers la alegeri și am votat valid, chiar dacă de multe ori am pus ștampila pe persoane care conform sondajelor nu aveau șanse să acceadă la posturile la care au candidat.
Însă m-am săturat pentru că văd că am votat degeaba de fiecare dată.
Tocmai prezența slabă la vot face ca cei aleși să fie cam de fiecare dată aceeași pentru că sunt votați de mașinării de partid bine unse, adică de un electorat disciplinat loial principalelor partide, superior numeric electoratului visător și încă plin de speranțe.
Urmărirea penală este în ultima vreme o armă politică.
Sunt urmăriți penal oamenii care deranjează, care nu sunt la ordinele șefilor grupurilor de interese, oamenii care nu vor să fure pentru partid, oamenii care au totuși un dram de bun simț.
Cel mai probabil nu voi vota un astfel de om, pentru că și nevinovat fiind nu știu dacă mai pot avea încredere într-un om asupra căruia există o acuzație, însă nu știu dacă voi mai vota pe cineva.
Până acum, cât a fost vot uninominal, am încercat să văd cine candidează, ce CV are fiecare din ei, și să votez cu cel în care mă pot încredința din cei câțiva cu câteva realizări în viață.
Acum nu mai avem nici vot uninominal.
Acum câțiva ani îi scrisesem domnului senator Varujan Pambuccian și îi propusesem un alt algoritm de alocare a locurilor asociat votului uninominal. tocmai pentru că dezastrul de acum 4 ani de zile putea fi evitat dacă alocarea locurilor se făcea altfel, dacă numărul de locuri redistribuite (corespunzător alegătorilor unui partid care trece pragul electoral, dar nu are suficiente persoane deja alese direct) era limitat.
Așa partidele mari au făcut ce au vrut cu algoritmul, algortim scris prost tocmai pentru a fi înlocuit, și au revenit la tipul de vot care îi avantajează, votul pe listă.
--
Χριστός σε αγαπάει
Oameni care nu fură pentru partid, zici tu?!
Și tu ești din ăia blocați pe Latrina...Tu i-ai văzut pe porcii ăia, ultimii jegoși de pe planetă, ultimii hoți ordinari, analfabeți, șefi de consilii, primari, premieri, toți multimilionari cu domenii ca prinții??
Gunoiul ăla de Ghiță, de exemplu, pentru tine e un băiat gigea, ai?
N-are rost, BĂ, cu ăi ca tine. Mai bine că stai acasă, că sigur votai direct sau indirect cu căcații respectivi. Probabil că trăiești și tu de pe urma lor.
Mi-e o silă profundă de cei ca tine. Singurii indivizi care-s de acord cu ”discursul” tău sunt hoții, criminalii din pușcării și retarzii ăia cu ochii numai după ciordit ...De ce nu vă mutați, mă, în Bielorusia, în Rusia???
---------- Post added 06-10-2016 at 17:04 ----------
Nu cred că înțelege oricine lucrurile astea. E cauza pentru care am avut, avem și vom mai avea în funcții mari gunoaie ca Ponta, Udrea, Ghiță, Dragnea, Cocoș..Mălai, Ciungă etc.
Ceri prea mult, mai ales în Oltenia și Muntenia. Fii milos, te rog!
nu
HELL NO !!
Nu
NU
Nu
Exact asta voiam sa scot in evidenta , diferenta dintre urmarit si condamnat penal , condamnatul este clar vinovat in schimb urmaritul poate fi sau poate nu , la modul general este o pata pana la verdict .
PS clar ca se refera si la urmarirea penala din moment ce face obiectul unui dosar de urmarire penala , tocmai asta e si scopul .
Scopul fiind pur politic , altfel daca vrei sa te angajezi la banca spre exemplu sau poate chiar vanzator la magazin si ai fost condamnat chiar la regimul circulatiei , risti sa nu primesti postul , de ce in politica este altfel ?
Un raspuns ar fi ca in politica se pot fabrica dosare pt a fi discreditati anumiti oameni , totusi penali condamnati definitiv nu ar mai trebui sa existe printre alesi .
Last edited by TYSON; 08-10-2016 at 14:53.
Nu
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: