caut un service competent

Newcomer mihail_m reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-03-2015
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    21
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

caut un service competent

salut
    Caut un ervice competent si cu scule/chei cat de cat profesionale . NU cu leviere/ciocane ... din astea am si eu

Mai exact
    Vreau sa schimb uleiul si filtrul motor la o skoda octavia 2 diesel, 2.0tdi
    Dar inainte de a schimba uleiul, as vrea sa ii dau baia de ulei jos si sa ii schimb acel silicon de etanseizare dintre baia de ulei si motor.
    NU ARE GARNITURA, doar pasta siliconica

Insa problema este ca la strangerea suruburilor, trebuie folosita o cheie dinamometrica, iar suruburile trebuie stranse la un anumit cuplu si intr-o anumita ordine .
    Altfel este inutil, peste 2-3 luni va incepe din nou sa se prelinga ulei pe la imbinarea dintre baia de ulei si motor .

De ageamii si mecanici de 2 bani sunt satul, si credeti-ma ca am fost prin service-uri de renume prin Craiova, pt alte probleme bineinteles, si au lucrat execrabil .
    Ultimul service in care am fost, pt inlocuire bucse brate fata, a reusit sa imi rupa toate suruburile de la pivoti si abia apoi mi-au spus ca au rupt toate suruburile si trebuie sa cumpar alti pivoti, fiindca pivotii erau cu suruburile capsate pe ei .
    Deh, au vrut si ei niste bani mai multi, ''ca le era si la burtile lor foame'' .
    Povestea este mai lunga, am scurtat-o doar ca sa dau un exemplu .
    Niste scarbe ordinare .

Va las un link cu despre ce este vorba mai exact
    http://workshop-manuals.com/skoda/oc...lling_oil_pan/

In fine, trebuie o cheie dinamometrica si sa stie exact ce trebuie sa faca cu aceasta cheie .

Asa, o cheie cu clichet si niste tubulare ... avem toti pe acasa

Daca aveti idee despre un service sau cineva de la vreun service care citeste acest anunt, care este dispus sa faca exact cum este descris mai sus, scrieti-mi si mie .
    Vin eu cu tot ceea ce trebuie (ulei, filtru, pasta siliconica, spray de curatare) .

Multumesc mult

Arata datele de contact

Member N1ghtmare's Avatar N1ghtmare are ceva special... N1ghtmare are ceva special...
    Data de inscriere
    08-07-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    26
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    113
    Puncte CF
    33.0
    La Autec ai incercat? Aia sunt reprezentanta din ce am inteles.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    09-03-2015
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    21
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    AUTEC ?!?
    Ce povesti am sa va spun despre aia ...
    Din propria aexperienta (neplacuta/urata rau de tot), eu va spun sa ii evitati pe cat posibil .
    Cred chiar, ca daca va veti cumpara sculele necesare pt ce operatiune aveti nevoie si piesele bineinteles, si va veti apuca singuri sa va reparati, tot veti iesi mai ieftin si garantat mai bine lucrat, decat aia de la AUTEC .

Mai multe detalii despre ei, pe PM ... pt cine vrea/are nevoie .

Oldtimer SKODA-W-AUDI's Avatar SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Ce ma distreaza mecanicii internauti.....

Data de inscriere
    09-03-2015
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    21
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    la ce anume te referi mai exact ?

Newcomer 1212 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-10-2011
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    56
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    10.0
    salut ai gasit ??? si eu caut

Newcomer by alin nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    07-06-2013
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    7
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -11
    Puncte CF
    0.0
    nu mai cautati vise ce vreti voi nu se gaseste in craiova sau in vecinatate cei care faceau mecacnica adevarata nu mai sant de mult prin craiova

Data de inscriere
    07-06-2013
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    7
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -11
    Puncte CF
    0.0
    ce vrei tu este un lucru normal pentru un servis din vest nu pentru cei din craiova care nu stiu sa citeasca o schita dra sa lucreza can fabrica

Data de inscriere
    09-03-2015
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    21
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de by alin Vezi mesajele
    nu mai cautati vise ce vreti voi nu se gaseste in craiova sau in vecinatate cei care faceau mecacnica adevarata nu mai sant de mult prin craiova
    Ai mare dreptate, sincer iti spun
    Si spun asta, dupa ce am cautat aproape prin toate service-urile astea mai mari si care pe deasupra se mai autointituleaza si ''renumite'', de prin Craiova .
    In fine, sunt multe de spus si de discutat ...

Am rezolvat pana la urma, gasind un service cu 2-3 baieti, care nu are cine stie ce renume sau reclame pe internet, dar care sunt foarte priceputi si extrem de meticulosi .
    Pot sa va spun ca pana si rotile la masini, le strang cu cheie dinamometrica, fara ca eu sa le fi impus sau sugerat acest lucru . Am ramas cu gura cascata cand am vazut asta ... ca la carte .
    Stiati ca o conditie esentiala pt ca un service sa obtina autorizatie de functionare, este acela de a avea cheie/chei dinamometrice ?
    Ia sa intrebati de curiozitate prin service-urile pe unde va duceti, daca au asa ceva. Chiar sunt curios .
    Pana si vulcanizarile ar trebui sa aiba asa ceva ca sa functioneze legal, ca sa nu mai zic si conform cu masinile .

Din considerente de reclama, partinitor, etc, etc ... nu le pot da numele sau nr de tel aici, dar cine il vrea, pot face acest lucru pe privat .
    Numai bine

Data de inscriere
    07-06-2013
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    7
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -11
    Puncte CF
    0.0
    sant de acord cu tine este normal sa ramai impresionat dara chia dinamometrica se foloseste in principiu pentru verificare multi mecanici nu stiu acest aspect folosirea chei dinamometrice permanent duce la decalibrare si costa 450 roni metrologia ce au facut aci baieti este de respectat eu am 25 de ani de mecanica
    si ma lovesc zilnic de tot felu de probleme am peste 7 luni de zile de cand repar numai masini sricate de service faimoase
    din acest orasi ma bucur foarte mult cand aud de baieti care merg pe drumul cel bun respect pentru ei

Data de inscriere
    07-06-2013
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    7
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie