salut
Caut un ervice competent si cu scule/chei cat de cat profesionale . NU cu leviere/ciocane ... din astea am si eu
Mai exact
Vreau sa schimb uleiul si filtrul motor la o skoda octavia 2 diesel, 2.0tdi
Dar inainte de a schimba uleiul, as vrea sa ii dau baia de ulei jos si sa ii schimb acel silicon de etanseizare dintre baia de ulei si motor.
NU ARE GARNITURA, doar pasta siliconica
Insa problema este ca la strangerea suruburilor, trebuie folosita o cheie dinamometrica, iar suruburile trebuie stranse la un anumit cuplu si intr-o anumita ordine .
Altfel este inutil, peste 2-3 luni va incepe din nou sa se prelinga ulei pe la imbinarea dintre baia de ulei si motor .
De ageamii si mecanici de 2 bani sunt satul, si credeti-ma ca am fost prin service-uri de renume prin Craiova, pt alte probleme bineinteles, si au lucrat execrabil .
Ultimul service in care am fost, pt inlocuire bucse brate fata, a reusit sa imi rupa toate suruburile de la pivoti si abia apoi mi-au spus ca au rupt toate suruburile si trebuie sa cumpar alti pivoti, fiindca pivotii erau cu suruburile capsate pe ei .
Deh, au vrut si ei niste bani mai multi, ''ca le era si la burtile lor foame'' .
Povestea este mai lunga, am scurtat-o doar ca sa dau un exemplu .
Niste scarbe ordinare .
Va las un link cu despre ce este vorba mai exact
http://workshop-manuals.com/skoda/oc...lling_oil_pan/
In fine, trebuie o cheie dinamometrica si sa stie exact ce trebuie sa faca cu aceasta cheie .
Asa, o cheie cu clichet si niste tubulare ... avem toti pe acasa
Daca aveti idee despre un service sau cineva de la vreun service care citeste acest anunt, care este dispus sa faca exact cum este descris mai sus, scrieti-mi si mie .
Vin eu cu tot ceea ce trebuie (ulei, filtru, pasta siliconica, spray de curatare) .
Multumesc mult