Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Chestiunea zilei - 13.10.2016

Vezi rezultatele sondajului: Credeti ca strategia care prevede cresterea sigurantei pe soselele din tara noastra, va avea rezultatul vizat de Guvern?

Votanţi
44. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

15 34.09%
  • Nu

19 43.18%
  • Nu stiu

10 22.73%
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    52
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    144
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

Chestiunea zilei - 13.10.2016

Credeti ca strategia care prevede cresterea sigurantei pe soselele din tara noastra, va avea rezultatul vizat de Guvern?

• Da
    • Nu
    • Nu stiu

"Guvernul a adoptat, miercuri, o strategie care prevede cresterea sigurantei pe soselele din tara noastra, in conditiile in care Romania e pe primul loc in UE la numarul de morti in accidente rutiere. Iar una dintre masuri este ca sa ai minim 10 clase pentru a putea da examenul pentru permisul auto.

Prin acest plan, Executivul spera ca, in 2020, decesele din trafic sa fie de doua ori mai putine decat in 2010, adica sa scada de la 2.377 la 1.188.

In cadrul documentului sunt propuse mai multe masuri, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Astfel, in perioada imediat urmatoare, Executivul vrea sa introduca inregistrarea video a examenelor auto pentru profesionisti, iar pe termen lung va fi amendata legea astfel incat scolile de soferi sa-si poata prelungi autorizatia de functionare cu conditia ca minim 50% dintre cursanti sa promoveze examenul.

Este prevazuta, totodata, crearea cadrului legal necesar pentru reabilitarea si consilierea soferilor cu abateri grave si repetate de la normele rutiere, mai ales in cazul soferilor profesionisti.

Alte actiuni prevazute in strategie sunt introducerea inspectiei tehnice de siguranta pentru repunerea in circulatie a vehiculelor implicate in accidente rutiere, precum si responsabilizarea si sanctionarea, de principiu, atat a conducatorului auto, cat si a operatorului de transport in caz de abateri.

In plus, planul de masuri introduce obligativitatea absolvirii invatamantului minim obligatoriu, de 10 clase, pentru obtinerea permisului de conducere.

Pentru a responsabiliza mai mult populatia, Guvernul propune sa se insiste pe educatia rutiera in scoala, dar si sa se realizeze campanii de informare in mass-media.

De asemenea, ar urma sa se creeze programe universitare, post-universitare si de formare in domeniul sigurantei rutiere, in parteneriat cu institutiile abilitate.

Strategia mai vizeaza si imbunatatirea evaluarii medicale si psihologice pentru obtinerea permisului auto, prin actualizarea periodica a baremelor de evaluare si eliminarea posibilitatilor de obtinere a avizelor in mod fraudulos. In plus, dupa o anumita varsta, vor fi reduse perioadele de efectuare a controalelor medicale pentru conducatorii auto.(...)"

Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Da
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member didi130's Avatar didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    14-12-2010
    Locaţie
    世界
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    2062
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    Nu.
    Nu semnez decat la notar.

Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Nu o mare tampenie. Este praf in ochi ceea ce spun ei. Totul pleaca de la EDUCATIE si de la BUN SIMT. Multi nu constientizeaza cat risca si ce respect au pentru cei din jur atunci cand apasa blana pedala de acceleratie sau merg agresiv.

80% dintre soferi nu stiu ce e aia PREVENTIE RUTIERA. Cine o aplica nu are accidente sau are dar accidente foarte foarte minore.

Pot sa dea ei 100 de legi ca soferii tot bubuiti vor fi in marea lor majoritate. Daca au crescut cu "vaca la pascut" ce bun simt sa te astepti de la astia in trafic..
    Mai sunt si d-aia care nu au crescut cu vaca la pascut dar au crescut in buricul oraselor si se cred zmei.

Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    da

Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    46
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Nu

Spammer john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-08-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    1889
    Puncte CF
    78.0
    Da

Senior Member proiect are ceva special... proiect are ceva special...
    Data de inscriere
    13-05-2015
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    24
    Reputatie
    103
    Puncte CF
    0.0
    Nu

nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    183
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

nu

Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    53
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Nu stiu
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere

Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie

"Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

De-al casei dorinus's Avatar dorinus are ceva special... dorinus are ceva special...
    Data de inscriere
    31-10-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    160
    Puncte CF
    387.0
    Citat Mesaj iniţiat de koss® Vezi mesajele
    Nu o mare tampenie. Este praf in ochi ceea ce spun ei. Totul pleaca de la EDUCATIE si de la BUN SIMT. Multi nu constientizeaza cat risca si ce respect au pentru cei din jur atunci cand apasa blana pedala de acceleratie sau merg agresiv.

80% dintre soferi nu stiu ce e aia PREVENTIE RUTIERA. Cine o aplica nu are accidente sau are dar accidente foarte foarte minore.

Pot sa dea ei 100 de legi ca soferii tot bubuiti vor fi in marea lor majoritate. Daca au crescut cu "vaca la pascut" ce bun simt sa te astepti de la astia in trafic..
    Mai sunt si d-aia care nu au crescut cu vaca la pascut dar au crescut in buricul oraselor si se cred zmei.
    Corect spus,uitati-va in traffic.

Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Da, e bine pentru început. Trebuie început cu ceva.
    Văd că în program se pune accent și pe educația rutieră și multe altele.
    Aș vrea să se dea importanță maximă la psihologic. Prea mulți conducători isterici, cu nervii și cu un mod de a gândi profund greșit.
    E un pas bun, mai ales în comparație cu ”programul” propus de deputații PSD care își doresc creșterea vitezei maxime admise în oraș la 70 de km/oră.
    E, totuși, mare diferență între proiectul guvernului și tâmpenia acelor deputați debili care cred că prin creșterea vitezei se va fluidiza traficul din orașele aglomerate.
    Noi nu avem nici măcar intersecții semaforizate corect, pasaje pentru pietoni sau șosele cu asfalt de calitate, dar facem legi pentru racing, exact pentru conducătorii care stau prost cu bibilica.
    Proiectul cretinilor din PSD cred că vrea să mărească limita maximă de viteză pentru coloanele oficiale, prevăzând ca 70 km/h să fie admisă numai cu aprobarea poliției și în anumite zone, pe anumite trasee. Adică pentru șmecherii cu coloane oficiale gen bulibașa Oprea.

De-al casei mihcosalx's Avatar mihcosalx este o comoara de om mihcosalx este o comoara de om mihcosalx este o comoara de om mihcosalx este o comoara de om
    Data de inscriere
    14-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    870
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    339
    Puncte CF
    27.0
    Nu, pentru ca nu este suficient. Sunt suficient de multi cretini, bivoli, imbecili, cocalari, pitzipoance, bizoni etc. ce poseda o forma sau alta de carnet de conducere in acest moment, in situatia in care ei nu stiu nici macar sa se lege la sireturi.. a se vedea cazurile acelor "soferi" de 18-19 ani care, dupa ce ca mor ei in accidente - si asta nu ar fi mare paguba, omoara sa nenorocesc pe viata alte persoane. sau, SI MAI RAU, acesti "soferi" scapa cu viata dupa ce au omorat pe altii..

caz ipotetic - maine EU dau examenul dupa noile regului, iau examenul de carnet pe bune / sau EU sunt super soferul lumii, nu e altul mai bun, mai corect, mai atent etc decat mine. Merg regulaemntar pe strada, ma uit in toate partile, semnalizez etc., in fine, ati prins ideea. Brusc, in fata mea apare un imbecil care circula cu 200 la ora care atunci cand si-a luat masina si-a luat si drum national si merge ca pe tarlaua lui.. ce sansa mai are soferul corect - EU - cand acest imbecil, ce si-a luat carnetul INAINTE de modificarea legii, se urca pe mine cu 200 km la ora? nici una..

daca pe langa aceste masuri ar baga si altele, gen obligativitatea reexaminarii la o anumita perioada, carnet suspendat permanent pentru viteza mai mare decat, bautura, etc - si asta ca sa vorbesc la minim - masurile ar avea ceva impact.. asa insa, sunt apa de ploaie si nu fac decat sa creasca spagile de la examen, taxele si tarifele de examinare, pentru ca, nu-i asa, scolile vor avea tot interesul sa isi atinga/depaseasca norma de 50% promovare..
    Life sucks.. So.. why the fuck bother?

De-al casei russel are ceva special... russel are ceva special...
    Data de inscriere
    12-04-2007
    Locaţie
    pe aici...pe colo...
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    112
    Puncte CF
    19.0
    Da

Oldtimer RGL's Avatar RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    16-06-2013
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    16
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    841
    Puncte CF
    310.0
    Da

Addicted! silver20's Avatar silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2008
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    64
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1664
    Puncte CF
    73.0
    Nu stiu

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de dorinus Vezi mesajele
    Corect spus,uitati-va in traffic.
    Va dati seama ce educatie au aia care conduc fara permis ? Uite exemplul cel mai recent prezentat de forum .

Votez DA .

---------- Post added 14-10-2016 at 06:43 ----------

Citat Mesaj iniţiat de mihcosalx Vezi mesajele
    Nu, pentru ca nu este suficient. Sunt suficient de multi cretini, bivoli, imbecili, cocalari, pitzipoance, bizoni etc. ce poseda o forma sau alta de carnet de conducere in acest moment, in situatia in care ei nu stiu nici macar sa se lege la sireturi.. a se vedea cazurile acelor "soferi" de 18-19 ani care, dupa ce ca mor ei in accidente - si asta nu ar fi mare paguba, omoara sa nenorocesc pe viata alte persoane. sau, SI MAI RAU, acesti "soferi" scapa cu viata dupa ce au omorat pe altii..

caz ipotetic - maine EU dau examenul dupa noile regului, iau examenul de carnet pe bune / sau EU sunt super soferul lumii, nu e altul mai bun, mai corect, mai atent etc decat mine. Merg regulaemntar pe strada, ma uit in toate partile, semnalizez etc., in fine, ati prins ideea. Brusc, in fata mea apare un imbecil care circula cu 200 la ora care atunci cand si-a luat masina si-a luat si drum national si merge ca pe tarlaua lui.. ce sansa mai are soferul corect - EU - cand acest imbecil, ce si-a luat carnetul INAINTE de modificarea legii, se urca pe mine cu 200 km la ora? nici una..

daca pe langa aceste masuri ar baga si altele, gen obligativitatea reexaminarii la o anumita perioada, carnet suspendat permanent pentru viteza mai mare decat, bautura, etc - si asta ca sa vorbesc la minim - masurile ar avea ceva impact.. asa insa, sunt apa de ploaie si nu fac decat sa creasca spagile de la examen, taxele si tarifele de examinare, pentru ca, nu-i asa, scolile vor avea tot interesul sa isi atinga/depaseasca norma de 50% promovare..
    Ar trebui sa fim chemati toti cu diplomele de studii si carnetul in mana , o simpla aruncare de ochi si gata , anulat permis sau valabil in continuare .

Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Sondajele astea, de pe CVF, au ceva valoare. Nu toate, dar destule.
    De regulă, ne indică de ce/dar și că zona Olteniei e una din cele mai înapoiate din Europa, cu mentalitate de Evul Mediu. Populația, tot ca regulă, e la nivelul Abhaziei, Transnistriei or Ceceniei, adică la nivelul unor țări/zone de lumea a treia, fără nicio exagerare. Populație refractară la orice schimbare în bine, ba care reacționează agresiv la schimbare, iar argumentele sunt cel puțin hilare, dacă nu chiar atingând domeniul psihiatriei.
    Întotdeauna îmi aduc aminte de sondajul în care foarte mulți, poate chiar cei mai mulți, au răspuns pe CVF că Omul nu a ajuns pe Lună, că a fost trucaj, deși e de notorietate pe toată planeta că au existat mai multe misiuni pe Lună sau în jurul ei, decenii la rând, inclusiv ale Chinei.
    Păcat că sondajele astea nu sunt observate, studiate de niște specialiști, specialiști care să și ia niște măsuri, să schimbe ceva în Educație.
    Cel puțin trei sferturi din olteni (cam asta fiind situația și la nivel național) au nivelul de ”educație” al unui african, adică abia reușesc să scrie ceva (sau deloc!) și cam atât. Genul de crede în filme și în ”Codul lui da Vinci” (în cazul în care e cult în cap și a citit ”cărți” gen maculatură).

Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    75
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Nu stiu

De-al casei mihcosalx's Avatar mihcosalx este o comoara de om mihcosalx este o comoara de om mihcosalx este o comoara de om mihcosalx este o comoara de om
    Data de inscriere
    14-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    870
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    339
    Puncte CF
    27.0
    Ar trebui sa fim chemati toti cu diplomele de studii si carnetul in mana , o simpla aruncare de ochi si gata , anulat permis sau valabil in continuare .
    eu personalsi maine m-as duce daca as stii ca asta e solutia. si NU este o gluma, este doar o fraza spusa cu tristete, pentru ca imi dau seama ca o asemenea situatie este o utopie..
    Life sucks.. So.. why the fuck bother?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: