Am cautat dar nu am reusit sa mai gasesc thread-ul cu cel mai de treaba OP si cum cel cu cel mai al dracu' exista si este iar in actualitate consider ca e nevoie si de un astfel de poll...
Eros
mindwar
overkill
sharpe
acathyad
Reaver
Popeye
Javroche
cybuletz
Bubu_021
claud
zi^t
FREAKTUNING
DonMautzi
dogull
BODYHATER
Intercer
ccsman
xan
Mad_Plant
OpChat
HighPower
Am cautat dar nu am reusit sa mai gasesc thread-ul cu cel mai de treaba OP si cum cel cu cel mai al dracu' exista si este iar in actualitate consider ca e nevoie si de un astfel de poll...
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
freaktuning, mad_plant si mindwar
iar de tine nu am reusit sa`mi fac o parere pana acum ca nu am avut ocazia
poate ca sunt toti de treaba in felul lor...dar inca nu am avut ocazia sa vad cat de "rai" sunt....sper sa am ocazia la o bere....
Sincer...mie imi e greu sa spun kre e cel mai de treaba...toti imi pareti de treaba...si + de asta...nu prea va cunosc...pe sharpe...xan si mindwar...d la meetinguri...in rest mai nik...oricum...atata timp cat nu am avut nici o problema cu nici unul din voi ... sunteti toti de treaba![]()
![]()
well done and keep on the good work
toti opi` sunt de treaba...! toti isi fac datoria....si sunt acolo cand avem nevoie de ei..! si pe hub, si pe forum..! deci toti sunt de treaba..!![]()
xan,FREAKTUNING,MAd_Plant,eros,overkill,mindwar,sh arpe.......etc cum a zis si SAM
blonda si highpower sunt![]()
![]()
xan... clar!am avut ocazia sa-l cunosc in persoana si e un tip de nota 10!
thumbs up!
.......he's aaaiiiiight
![]()
apoi ar fi mindwar, eros, acathyad si freaktuning, cu toate ca nu-i cunosc, m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie si pt asta, tot respectul.![]()
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
Mad_Plant !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inca nu am votat..nu pot sa ma hotorasc
toti sunt de treaba
oricum cred ca votez pe freak..hmm sau pe zit
...uff ce greu e
))
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
ce m-oi face io cu atatia fani... creca ma invit la o bere![]()
xan, eros, frik, sharpe si acathyad... si , of cors, mad plant, care e mereu activ![]()
![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Mad_Plant cu siguranta![]()
![]()
Cel mai de treaba op e mindwarma contrazice careva?? ia sa vad!!
![]()
Cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altora.
Daca teoria mea nu corespunde faptelor, cu atat mai rau pentru fapte.
Cum am mai zis si pe threadul celalalt consider toti opii de treaba, ei doar isi fac datoria in primul rand! Sincer am votat sharpe cel mai de treaba op, cu toate ca am primit ban de la el de doua ori, dar consider acel ban pe deplin meritat!
P.s. sharpe este si seful meu la Trolls!![]()
Mie mi se pare de treaba si sharpe intercer si cam atata![]()
Noi sa fim sanatosi ca belele casunt in fiecare zii
toti opi sunt de treaba .... am votat pe mindwar![]()
1. Eros
2. mainduăr
3. csan
![]()
cei mai de treaba op-ei sunt in mod clar si fara comentarii:
Eros
mindwar
overkill
sharpe
acathyad
Reaver
Popeye
Javroche
cybuletz
Bubu_021
claud
zi^t
FREAKTUNING
DonMautzi
dogull
BODYHATER
Intercer
ccsman
xan
Mad_Plant
OpChat
HighPower
Last edited by IBogdan; 28-02-2006 at 15:54.
eros....poate ca sunt subiectiv....da ce sa faci.....nimeni nui perfect
![]()
Una salus victus.![]()
mai ales opchat si highpower, sa nu mai ziceti de blonda ca rupem sufletele baietilor care o apeleaza pe privatMesaj iniţiat de Bogdan19rulzz
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: