propun o modificare a rubricii auto de la mica publicitate
am vazut ca in ultimul timp s-au inmultit anunturile de la categoria auto si cred ca ar fi utila impartirea rubricii in doua sub-categorii (de ex: auto si piese & accesorii auto)
ce ziceti ?
propun o modificare a rubricii auto de la mica publicitate
am vazut ca in ultimul timp s-au inmultit anunturile de la categoria auto si cred ca ar fi utila impartirea rubricii in doua sub-categorii (de ex: auto si piese & accesorii auto)
ce ziceti ?
sunt 100% de acord, 3-4 subcategorii ar clarifica totul, ar fi limpezi anunturile!Mesaj iniţiat de remus
auto
piese
accesorii si poate chiar o rubrica pt casetofoane auto, deoarece unii le baga la electronice, altii la auto, altii la diverse, e harababura! sa stie omu unde sa abge anuntu!
auto
piese
accesorii tuning/audio/etc..
Bună ideea.
"Vânzări auto", "Vânzări piese auto noi şi SH" şi "Vânzări accesorii" ar fi de-ajuns.
Părerea mea.
Sustin initiativa. Viva la Revolucion!
IDEE DE NOTA 10+... Ca prea e plina rubrica de Electronice cu tot felul de boxe auto si cd-playere auto.
ar fi nevoie sa votam ? sau doar acceptul unui admin ?
sau ?
s-a mai pus problema asta mai demult.
tre doar să vadă un blue guy şi să-şi aducă aminte.
normal că e o idee bună, care este.
un v(b)ot şi de la mine.
faceti un post care ca concluzioneze schimbarile ce trebuiesc facute si in urmatoarele zile o sa modific eu...
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
Mesaj iniţiat de Eros
-vanzari auto
-vanzari piese auto
-vanzari accesorii
done
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: