Am auzit eu bine sau doar am visat, ca s-a deschis o dicoteca cu muzica latino in Craiova?? Mai multi spun ca au auzit de ea dar nimeni nu stie unde e?
Parca i-ar zice Salsa, dar nu stiu sigur.... daca stie careva unde e, please tell the world...
Am auzit eu bine sau doar am visat, ca s-a deschis o dicoteca cu muzica latino in Craiova?? Mai multi spun ca au auzit de ea dar nimeni nu stie unde e?
Parca i-ar zice Salsa, dar nu stiu sigur.... daca stie careva unde e, please tell the world...
exista... o mare porcarie, nici nu ma gandesc sa ma duc acolo....![]()
Mona, mona, de ce zici lucruri asa urate? "o mare porcarie"... nu ai fost acolo, nu stii cum e...Mesaj iniţiat de Mona
Poate tie nu`ti place, dar unora da. In schimb, ai fi putut sa zici unde e daca stii, nu sa incepi sa critici
![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Mesaj iniţiat de wrajitorul20
offf.... ok wrajitorul... recunosc.... sunt rea... am facut o fapta urata...
Nu shtiu unde este, doar am auzit de ea....
PS: mie nu imi place latino, imi place HOUSE! bring the noise...
Bun, rau nu ma interseaza, vreau sa vad si sa aud cu ochii si urechile mele![]()
NU se poate sa nu stie nimeni unde e...
PS: si mie imi place houseul, dar pe house nu pot sa dansez cu prietenaasa cum vreau eu...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: