ce jocuri stiti cu modificari de masini??? (inafara de nfs underground 1&2 , most wanted sau juiced) aaaaaaaaaa si cum vi se pare Juiced in comparatie cu NFS underground 1???![]()
ce jocuri stiti cu modificari de masini??? (inafara de nfs underground 1&2 , most wanted sau juiced) aaaaaaaaaa si cum vi se pare Juiced in comparatie cu NFS underground 1???![]()
Juiced nici nu se compara cu U1!Mesaj iniţiat de game master
e un joc...cam naspa... e total paralel fata de U!
alte jocuri cu tunning...nu prea stiu
Hmmm ... street race syndicate ... juiced e cu 100 de ani in urma nfs'ului ... nfs detzine suprematzia .... iar dak vrei simulare try collin mcrae ....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
pai inclusiv carmageddon avea modificari la masini. schimbai piese etcfi mai explicit. ce fel de modificari?
![]()
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Au aparut GT Legends si GTR Fia GT racing, primul l-am luat, al 2-lea in curs...pacat ca au starforce, astept daemon4 ca il tot anunta luna asta...
Ah si au scos si toca 2 cu starforce spart pe torrents.ro.
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
modificari = front/rear bumper, side skirts, neon, etc (inclusiv la motor) ceva asemanator cu NFS Underground 1 sau 2Mesaj iniţiat de mindwar
Dar la Juiced stiti vreo parola? Mam uitat pe www.dlh.net, dar nici o parola nu e valida inafara de PINT, care functioneaza doar la arcade. F**K!! Am stat vreo jumatate de ora sa caut parolele, dar degeaba!!!
.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: