vreau sa va dati cu parerea despre instructorii auto din craiova si daca se poate sa avem cat mai multe pareri.cati instructori din craiova credeti ca-si mai fac meseria cum trebuie?
asteptam pareri de la cat mai multi
![]()
vreau sa va dati cu parerea despre instructorii auto din craiova si daca se poate sa avem cat mai multe pareri.cati instructori din craiova credeti ca-si mai fac meseria cum trebuie?
asteptam pareri de la cat mai multi
![]()
nu fac discriminari,urasc pe toata lumea
Cine esti tu sa-i judeci sau sa pui intrebari de genul asta?![]()
Ei isi fac meseria si te invata,depinde de tine daca bagi la bibilica tot ce iti explica![]()
Uitaţi-vă la pollul cu şcolile de şoferi, se vorbea acolo şi de instructori. Unii sunt chiar de treabă, alţii îţi fac viaţa amară.
Aiurea,unii habar nu au ei dar sa ne invete si pe noi ( cunosc eu dar mai bine ma abtin ) altii,JOS PALARIA![]()
elevul invata sa conduca in functie de instructor... mai rabdator(pasnic)/ impulsiv (agresiv) eu am facut scoala pe o dacie veche... da cu un instructor care m-a invatat sa nu "dorm" la volan, sa stau sa vad daca vine/ nu vine prea repede/prea incet celalalt vehicul..
ideologia mea: "cand esti in trafic, sofezi!"
si inca ceva.. avea boala pe blonde: "fa f******* **** **** ***** treci odata strada.. nu e parada de moda.. masina te calca nu te fu**" cam asa se petreceau dupa-amiezile in spatele volanului... ma distram la culme.. cind il auzeam: "mergi mai incet sa-i zic astia vro 2"
din partea mea un instructor de nota.. 9 (din 10) numele sau nu il dau ca sa nu existe discutii... cine a facut cu el.. se cunoaste...![]()
101% essence
Insturctoru meu a fost fericit cu mine ... stiam deja sa conduc.. stiam semenel.. stiam cum se circula pe strazile din craiova.. a trebuit sa ma invetze numa amanunte sa zic asa...singurul lucru care nu m-a lasat sa il fac niciodata e sa incalc legea .. adica da era de treaba dar nu vroia sa imi creeze mentalitatea aia de "si ce daca nu e bine" .. oricum a fost super.. m-a lasat sa merg si cu viteza dar unde era permis .. adica in afara localitatii
P.S. Sa nu faceti prostia sa datzi la incercat noua voastra masina fostului instructor... ocolul orasului pe traseu Sc39 - sucpi - calea bucuresti- petre ispirescu-sc39 se poate face intr-un timp impresionant .. .cu voi in dreapta strangand si... tot ce se poate(asta la 2 ani dupa ce am luat permisu cu el)
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
chill
instructorii auto ( marea lor majoritate ca mai sunt si exceptii ) nu fac decat sa isi ia banii si sa iti lase impresia ca shtii sa conduci... Dar de fapt ei controleaza masina din dreapta... Am avut mare ghinion cu un intructor pe care il cun jum din craiova, ma lauda, ma dadea exemplu, imi zicea ca shtiu sa conduc super bine, si cand a fost sa plec pe cont propriu... am cam dat-o in bara. Si asta pentru ca la el " sa conduci bine " insemna sa nu ii zguduie acea chestie numita masina care era de 3 ori mai batrana decat mine cand accelerezi, sa reusesti sa bagi a intaia din prima ( nici el nu reusea si asta pt ca se baga mult in dreapta cam ca la a 3a) s-asa mai departa..
Inveti singur sa conduci masina, instructoru si scoala sunt doar de fatzada.
Am avut si eu un instructor pe care nu il doresc la nimeni,eu nu l-am vrut dar secretara de acolo de la scoala m.i l.a dat.Era unu de la scoala (uitati.va in dreapta sus)Din fericire ....AM LUAT dar bine ca stiam sa merg de la inceput,imi placeau masinile.....
Multa bafta si succes celor care dau de permis !!!
ce stiti despre instructorii de la sc de soferi floritacei de pe dacie ma intereseaza
Florita Ioan
Florita Cristi
Mihalcea Petrica
Calin Mariana
nu stiu daca am scris corect numele lornu inteleg scrisul de pe foaie
![]()
la lucian auto am auzit ca nu mai au pe dacien-am fost la ei sa ma interesez... am lasat un mesaj dar nu a raspuns
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: