Care-i cel mai prost/neinspirat, tampit lucru pe care l-ati facut vreodata?
Nu-i vorba aici despre uitatul mobilului acasa ori ..alte kestii marunte... vorbesc de prostiile BIG TIME... alea dupa care ati tras la greu...![]()
![]()
Eu stiu c-am facut multe...multe rau!![]()
![]()
Spre exemplu, acum imi amintii una...
Aveam vreo 14 ani... desfacuse taica-meu motoru` Daciei creca s-o segmenteze, sau asa ceva... Cert e ca, la mine in mana se afla chiulasa* masinii...![]()
Aveam insarcinarea s-o curat frumos si s-o spal...
![]()
Ce ma gandesc eu...unde s-o pun, unde s-o pun ca s-o curat... o pun pe scari...nu ma grabesc..o iau usor la curatzat... o spal frumos cu benzina... treaba lucru... totu` super..
Asa...vine taica-meu.. "Gata, o curatasi?" eu, da!... "atunci ia-o si hai sa mergem.." O iau eu in mana si cum dracu` fac eu ca-mi cade din mana...Ma uit mirat in jos si asta incepe sa cada de pe o treapta pe-alta... erau vreo 5 trepte mari... a ajuns jos...s-a facut praf!!!
Io atunci ma pun ca dobitocu` pe ras...![]()
![]()
![]()
![]()
taica-meu inca era in stare de soc... dupa care incepe
![]()
![]()
![]()
Rad si-acum cand povestesc...se duce, o ia de jos...se uita la ea...io turbam de ras...el de furie...o intoarce incet, cu o atingere parca parentala..si-acuma parca vad... nu se mai putea pune pe motor iarasi...o facusem lata..
doua zile dup-aia n-am mancat cu el la masa...
i-a luat ceva pana cand a facut rost de alta... de-atunci cand e vorba de curatirea chiulasei eu nu sunt pe-acolo...![]()
* pt cei care nu stiu care este chiulasa, este partea de sus a motoarelor... acopera camerele pistoanelor... la dacie are forma de paralelipiped de aluminiu lunga cam de 50 cm lata de 20 si inalta de 7-8.. cantareste cam pana in 6-7 kg...