Chestiunea zilei - 20.09.2019


Vezi rezultatele sondajului: Credeti ca Primaria Craiova, reprezentantii CNI si Victor Piturca vor ajunge la o intelegere pentru inlocuirea gazonului de pe Ion Oblemenco?

Votanţi
9. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  4 44.44%
 • Nu

  5 55.56%
 • Nu ma intereseaza

  0 0%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  20,698
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  133
  Reputatie
  27864
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Chestiunea zilei - 20.09.2019

  Credeti ca Primaria Craiova, reprezentantii CNI si Victor Piturca vor ajunge la o intelegere pentru inlocuirea gazonului de pe Ion Oblemenco?

  • Da
  • Nu
  • Nu ma intereseaza


  "Primarul orasului Craiova, Mihail Genoiu, a reactionat dupa ce Victor Piturca a amenintat ca va muta echipa de fotbal Universitatea intr-un alt oras.


  Nemultumit de fapatul ca Primaria din Craiova nu vrea sa monteze un gazon nou, hibrid, pe stadionul Ion Oblemenco, Piturca a spus ca a discutat cu jucatorii, care sunt de acord sa joace intr-un alt oras.

  Totusi, primarul Genoiu a batut in retragere dupa declaratiile lui Piturca si a anuntat ca va avea loc o intalnire pentru a gasi cea mai buna solutie.

  "Din punct de vedere tehnic trebuie sa stabilim exact ce tip de gazon trebuie pus. Simpla inlocuire a actualei suprafete cu un alt strat de iarba poate sa ne aduca in situatia de acum in cel mai scurt timp. Avem in spate experienta Arenei Nationale, unde s-a schimbat gazonul fara sa se umble la stratul suport, iar rezultatele nu au fost cele mai fericite. De aceea, pentru a nu repeta greselile de acolo, trebuie sa luam in calcul si schimbarea stratului de pamant de sub gazon, cel de suport intre drenaj si gazon. Problema juridica are in vedere urmatorul aspect: daca noi, Primaria Craiova, putem interveni sa schimba gazonul peste contractul de garantie pe care-l are CNI-ul cu constructorul. Un alt aspect este si gazonul hibrid, cerut de domnul Piturca, implica modificari la stratul de sub gazon, ceea ce inseamna schimbari la nivelul proiectului, ce trebuie avizate

  Am stabilit ca la inceputul saptamanii viitoare sa fie o intalnire in trei, aici la Craiova. Intre noi, Primaria Craiova, reprezentantii CNI si domnul Piturca pentru a lua cea mai buna decizie. Reprezentantii CNI vin la Craiova pentru a stabili in ce conditii pot interveni, sau ne vor da noua posibilitatea sa schimbam gazonul. Ce va pot spune cu siguranta e ca dupa jumatatea lunii octombrie gazonul va fi schimbat. In aceasta privinta, interesul nostru ca si reprezentanti ai comunitatii locale este sa oferim craiovenilor cele mai bune conditii pentru spectacolul fotbalistic", a spus Genoiu pentru 3minute.net.

  In aceste conditii, gazonul de pe Ion Oblemenco ar putea fi schimbat la mijlocul lunii octombrie." 2. #2
  nebunu beavis's Avatar beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  13-06-2006
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  33
  Sex
  M
  Mesaje
  25,366
  Mesaje bazar
  504
  Putere Reputatie
  155
  Reputatie
  24559
  Puncte CF
  211.0
  Usergroups:

  Post

  da  Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

  MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  15-02-2011
  Locaţie
  Craiova Brazda
  Sex
  F
  Mesaje
  4,921
  Mesaje bazar
  3561
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  3910
  Puncte CF
  3.0
  Usergroups:
  Da
  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


  Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


  "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: