Chestiunea zilei - 19.11.2019


Vezi rezultatele sondajului: Cine ar fi cel mai potrivit in acest moment pentru a antrena echipa nationala de fotbal a Romaniei?

Votanţi
8. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Dan Petrescu

  2 25.00%
 • Mircea Lucescu

  3 37.50%
 • Gică Hagi

  1 12.50%
 • Marius Șumudică

  0 0%
 • Mirel Rădoi

  1 12.50%
 • Nu ma pot pronunta

  1 12.50%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  20,698
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  134
  Reputatie
  27864
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Chestiunea zilei - 19.11.2019

  Cine ar fi cel mai potrivit in acest moment pentru a antrena echipa nationala de fotbal a Romaniei?

  • Dan Petrescu
  • Mircea Lucescu
  • Gică Hagi
  • Marius Șumudică
  • Mirel Rădoi
  • Nu ma pot pronunta


  "Eşecul lamentabil în campania de calificare directă la EURO 2020 îi obligă pe cei de la FRF să găsească altă soluţie de antrenor pentru România, în locul lui Cosmin Contra. Din câte se pare, prima opțiune pentru șefii de la Casa Fotbalului este Dan Petrescu. Acești au luat deja legătura cu ”Bursucul”.


  Dan Petrescu poate pleca oricând de la CFR Cluj, fără să existe vreo clauză care să-i mai stea în cale. Antrenorul de 51 de ani chiar își dorește o nouă provocare, pentru că simte că echipa și-a atins potențialul maxim sub bagheta sa.

  "Bursucul" crede că CFR nu mai poate progresa sub comanda sa și este gata să renunțe. Dar, pentru asta, un alt proiect trebuie să-l convingă. Iar echipa națională este marele său vis.

  O altă variantă pentru banca tehnică a echipei naționale este Mircea Lucescu. ”Il Luce” nu a mai activat la nicio echipă după ce s-a despărţit de naţionala Turciei, pe 19 februarie 2019. Iar de atunci a fost văzut extrem de des la meciurile din Liga 1 şi chiar la cele din Liga a 2-a.

  Pe lângă Lucescu și Petrescu, Federația a mai avut contacte și cu alți antrenori importanți din România. Este vorba despre Gică Hagi, Marius Șumudică, dar și Mirel Rădoi, pe care oficialii FRF încearcă să-l convingă să treacă de la tineret la prima reprezentativă.(...)"


 2. #2
  nebunu beavis's Avatar beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  13-06-2006
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  33
  Sex
  M
  Mesaje
  25,505
  Mesaje bazar
  504
  Putere Reputatie
  156
  Reputatie
  24559
  Puncte CF
  211.0
  Usergroups:

  Post

  Dan Petrescu

  singurul... care face din bici  Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

  MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  15-11-2009
  Locaţie
  bals
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  6,841
  Mesaje bazar
  480
  Putere Reputatie
  56
  Reputatie
  8660
  Puncte CF
  11.5
  Usergroups:
  G Hagi

 4. #4
  Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  20-01-2006
  Locaţie
  Miserupia
  Varsta
  32
  Sex
  M
  Mesaje
  7,942
  Mesaje bazar
  1057
  Putere Reputatie
  69
  Reputatie
  22211
  Puncte CF
  0.5
  Usergroups:
  Dan Petrescu

 5. #5
  De-al casei atrium este placut de toti atrium este placut de toti atrium este placut de toti
  Data de inscriere
  04-03-2019
  Varsta
  28
  Sex
  M
  Mesaje
  303
  Mesaje bazar
  8
  Putere Reputatie
  4
  Reputatie
  203
  Puncte CF
  0.0
  Poate sa vina si Guardiola sau Klopp la un loc, n-au ce sa faca cu pramatiilea stea, sunt prea slabi.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: