- EUR
- 4,9708
Vezi rezultatele sondajului: Desfiintarea Politiei Locale la nivel national. Pro sau contra?
- Votanţi
- 26. Nu poţi vota in acest sondaj
-
Fata in fata - 13.01.2020
Desfiintarea Politiei Locale la nivel national. Pro sau contra?
"Cerem abrogarea legii 155/2010 care confera primarilor posibilitatea sa infiinteze propria politie la nivel local. Agentii sunt luati din randul cetatenilor fara studii de specialitate si avansati de la gardieni publici la organe competente. Acestia abuzand in nenumarate randuri de cetatenii pe care ar trebui sa ii apere in ciuda faptului ca sunt platiti din banii acestora. Preferam sa se mareasca salariile politistilor nationali si a jandarmilor, nu sa se infiinteze institutii peste noapte care sa abuzeze de noi, oamenii liberi. Stim cu totii ca acestia au fost infiintati pentru a servi politicienilor si nu cetatenilor.(...)"
-
-
-
0-day Member
- Putere Reputatie
- 0
- Reputatie
- 1
- Puncte CF
- 18.0
-
-
Afacerist
- Putere Reputatie
- 0
- Reputatie
- -11
- Puncte CF
- 1.0
- Usergroups:
-
0-day Member
- Putere Reputatie
- 0
- Reputatie
- -9
- Puncte CF
- 0.0
deocamdata 100% pro
nobody gives a fuck tho'
-
Cred că am mai dezbătut aici problema.
Municipalitatea a creat acest serviciu pentru că avea nevoie de un serviciu de pază și protecție pentru principalele obiective ale orașului și ale altor insituții publice și de forțe adiționale care să intervină în dirijarea circulației.
Alternativa:
- Suplimentarea efectivelor de jandarmi,
- Angajarea unor firme de pază particulare,
- Suplimentarea efectivelor poliției rutiere și uităților teritoriale de poliție.
Și în Poliția Locală lucrau în ultima vreme mulți polițiști detașați de la Ministerul Afacerilor Interne.
Chiar dacă nu consider utilă desființarea Poliției Locale, cred că aceasta va fi ușor de înlocuit în marile orașe, dar ceva mai dificil de înlocuit în municipalitățile mai mici.
Mai cred că oricare va fi serviciul care va înlocui Poliția Locală, factura plătită de municipalitate va fi mai mare.
-
Pro!
Nu are rost sa intru in detalii/polemici. Subiectul a mai fost dezbatut si miroase a bullshit electoral!
-
pro
toaca bani degeaba