Chestiunea zilei 06.02.2020


Vezi rezultatele sondajului: Stiati ca: În 2021 va avea loc un nou recensământ al populației și locuințelor?

Votanţi
7. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  0 0%
 • Nu

  7 100.00%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  48
  Sex
  M
  Mesaje
  20,892
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  136
  Reputatie
  27902
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Chestiunea zilei 06.02.2020

  Stiati ca: În 2021 va avea loc un nou recensământ al populației și locuințelor?

  • Da
  • Nu


  "In anul 2021 se va face un nou recensământ al populației și locuințelor, potrivit unui proiect de ordonanață de urgență adoptat de Guvern în ședința de marți. Noutatea constă în faptul că românii vor putea completa online formularul de recenzare. Totodată, anul acesta se va desfășura un recensământ de probă, cu participare obligatorie.


  Potrivit proiectului de ordonanță de urgență publicat de Consiliul Economic și Social (CES), momentul de referință al recensământului va fi data de 1 mai 2021. Baza de date cu clădiri și locuințe se va realiza până la 31 august 2021, iar în perioada iulie - noiembrie 2021 se va desfăşura, etapizat, recenzarea populaţiei și locuințelor.

  În ceea ce privește verificarea finală a datelor înregistrate cu privire la persoane, gospodării, locuințe și clădiri, aceasta va fi făcută în perioada decembrie 2021 - ianuarie 2022, iar în perioada februarie 2022 - martie 2024 se va realiza controlul, validarea, procesarea şi diseminarea datelor colectate.
  Persoanele care vor completa formularele online vor beneficia de o zi liberă plătită

  Recensământul din 2021 va veni și cu o noutate pentru cetățeni, în sensul în care aceștia vor putea să se înregistreze online, printr-un formular personal. Astfel, în perioada august-septembrie 2021, cetățenii se vor putea înregistra online, accesând propriul formular completat deja parțial cu anumite date obţinute prin colectarea indirectă, pe baza unui nume de utilizator şi a unei parole.

  Persoanele care își vor accesa online formularul de recenzare, vor trebui să fie atente la câteva aspecte care, după caz, ar putea necesita modificări. Aceste sunt:

  a) informaţiile deja completate în formular prin colectarea indirectă din surse administrative care nu corespund cu realitatea;
  b) adresa reşedinţei obişnuite în cazul în care aceasta nu corespunde cu adresa de domiciliu;
  c) întrebările din formularul individual;
  d) răspunsurile la toate întrebările din formularul gospodăriei din care face parte dacă acesta nu a fost completat deja de un alt membru al gospodăriei;
  e) răspunsurile la toate întrebările referitoare la clădirea în care este amplasată locuința, în cazul în care răspunsurile la aceste întrebări nu sunt deja completate.

  După terminarea acestei prime etape de autorecenzare (august-septembrie 2021), se va trece la cea de-a doua etapă, cea a colectării datelor din teren. Astfel, în perioada octombrie-noiembrie 2021 se va realiza în teren colectarea prin interviu față-în-față, pentru acele persoane care nu au făcut recenzarea online.

  De reținut este că persoanele care vor parcurge etapele online ale formularului de recensământ vor avea dreptul, din partea angajatorului, la o zi liberă plătită.

  Dovada înregistrării online se face prin prezentarea codului de confirmare a încheierii cu succes a autorecenzării, cod care va fi generat automat după transmiterea formularului.
  Anul acesta se va face un recensământ de probă

  Conform proiectului de ordonanță de urgență, în anul 2020 activitățile de pregătire includ și efectuarea recensămintelor de probă. Astfel, în decursul anului curent se va desfășura un recensământ de probă, cu participarea obligatorie a persoanelor.(...)"


 2. #2
  Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  15-11-2009
  Locaţie
  bals
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  7,001
  Mesaje bazar
  480
  Putere Reputatie
  59
  Reputatie
  8660
  Puncte CF
  10.0
  Usergroups:
  Nu
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  nebunu beavis's Avatar beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  13-06-2006
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  33
  Sex
  M
  Mesaje
  26,149
  Mesaje bazar
  504
  Putere Reputatie
  161
  Reputatie
  24559
  Puncte CF
  211.0
  Usergroups:

  Post

  nu  Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

  MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

 4. #4
  Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  15-02-2011
  Locaţie
  Craiova Brazda
  Sex
  F
  Mesaje
  4,960
  Mesaje bazar
  3565
  Putere Reputatie
  45
  Reputatie
  3910
  Puncte CF
  3.0
  Usergroups:
  Nu
  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


  Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


  "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

 5. #5
  Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
  Data de inscriere
  31-07-2007
  Locaţie
  BlueSud
  Sex
  M
  Mesaje
  7,701
  Mesaje bazar
  365
  Putere Reputatie
  66
  Reputatie
  2461
  Puncte CF
  23.5
  Nu stiam.

 6. #6
  Senior Member niku968's Avatar niku968 este o comoara de om niku968 este o comoara de om niku968 este o comoara de om niku968 este o comoara de om niku968 este o comoara de om
  Data de inscriere
  07-09-2012
  Sex
  M
  Mesaje
  734
  Mesaje bazar
  66
  Putere Reputatie
  21
  Reputatie
  496
  Puncte CF
  127.0
  Nu
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: