Pui Presa Canaria


 1. #1
  Member ICE-MAGIC's Avatar ICE-MAGIC reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  12-05-2008
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  F
  Mesaje
  181
  Mesaje bazar
  151
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  6
  Puncte CF
  0.0

  Pui Presa Canario

  Ofer spre vanzare pui din rasa Perro de Presa Canario, vaccinuri si deparazitari la zi, microcip si carnete de sanatate. Dresaj de obedienta gratuit pentru cine cumpara.

  Comportament si caracter:

  În ciuda aspectului său amenințător, Presa Canario nu este un câine agresiv – la fel ca multe alte rase ce au un aspect impunător. El are un caracter puternic și se numără printre rasele dominante. Stăpânul său trebuie să aibă grijă să îl învețe pe câine de mic să asculte de oameni și nu invers.
  Contactul timpuriu cu alți oameni și animale îl ajută să îi țină sub control caracterul ce poate deveni dificil. Dacă nu are parte de socializare încă de la o vârstă fragedă, va putea ajunge să se comporte rezervat până la ușor agresiv față de oameni și animale, fără însă a avea reacții de agresivitate amenințătoare.
  Presa Canario este un câine de pază ideal. El nu se va opri din a lătra străinii până ce nu va veni stăpânul său și câinele poate fi sigur că nu există vreun pericol. Mai mult, este foarte greu până la imposibil să intimidezi acest câine. Nu se recomandă a fi lăsat singur în compania copiilor, deoarece puterea animalului în combinație cu nepriceperea copiilor poate duce ușor la răniri nedorite.

  Detalii la telefon.  Poze

  Arata datele de contact

  Last edited by ICE-MAGIC; 25-02-2020 at 15:54.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: