NESIMTIREA DIN KAUFLAND REFERITOARE LA PROMOTII !


 1. #1
  Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  in eter
  Sex
  M
  Mesaje
  4,621
  Mesaje bazar
  616
  Putere Reputatie
  55
  Reputatie
  12249
  Puncte CF
  19.0

  NESIMTIREA DIN KAUFLAND REFERITOARE LA PROMOTII !

  Sunt convins ca ati fost in Kaufland pentru a cumpara un produs sau mai multe care se aflau la promotie iar cand ati ajuns acolo , ori n ati mai gasit produsul/le , ori ati intalnit clienti cu carucioare superincarcate de produsul/le scoase la promotie .
  Daca politica magazinului este ca engoss istii sa vina si sa se aprovizioneze in detrimentul clientilor care vin sa si achizitioneze produse pt uz personal , ar fi bine sa nu si mai faca reclama si sa puna oamenii pe drumuri .
  Am vazut clienti care ajungeau la case cu carucioare full de un singur produs fara sa fie intrebati de nimic . N am treaba cu cei care platesc produsele pt ca nu comit nicio ilegalitate , insa magazinul greseste grav cand permite asa ceva .

 2. #2
  Oldtimer laur 20's Avatar laur 20 este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  09-12-2007
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  36
  Sex
  M
  Mesaje
  1,096
  Mesaje bazar
  378
  Putere Reputatie
  33
  Reputatie
  43
  Puncte CF
  7.5
  Am observat ca cei de la Kaufland raspund la orice sugestie . Deci ar fi bine sa depunem email uri . Cei cu magazine la tara fac averi din asta. Din fericire macar cei de la oras aproape au disparut.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: