Chestiunea zilei 25.08.2020


Vezi rezultatele sondajului: Stiati ca: Facebook renunță definitiv la vechea interfață web, începând cu luna septembrie?

Votanţi
4. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  0 0%
 • Nu

  2 50.00%
 • Nu ma intereseaza

  2 50.00%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  48
  Sex
  M
  Mesaje
  20,892
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  136
  Reputatie
  27902
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Chestiunea zilei 25.08.2020

  Stiati ca: Facebook renunță definitiv la vechea interfață web, începând cu luna septembrie?

  • Da
  • Nu
  • Nu ma intereseaza


  "Potrivit Facebook, noul design a fost mult timp amânat. Păstrat pentru mai mulți ani decât era anticipat, vechiul stil de interfață era de mult timp o piedică în calea dezvoltării rețelei de socializare, adăugarea de noi și noi funcții aglomerând peste măsură formatul conceput inițial pentru o formă de prezentare mult mai simplă. Așa se face că unele secțiuni ale portalului Facebook s-au ales cu multiple puncte de intrare, în timp ce secțiuni importante precum Gaming și Watch s-au pierdut în interfața tot mai aglomerată.

  Declinul vechii interfeței pare să fi început prin anul 2011, o perioadă în care aplicațiile pentru smartphone încă erau bazate pe limbajul de programare HTML5, același folosit și cu site-urile optimizate pentru mobil. Deși părea eficient, comparat tehnologiilor folosite anterior, limbajul HTML5 și-a atins limitele destul de repede, CEO-ul Mark Zuckerberg îndemnând încă din anul 2012 inginerii companiei să treacă la programarea de aplicații native. În timp, noua abordare a pus bazele strategiei mobile-first, folosită de Facebook și în prezent.

  Rămasă cu un nivel de prioritate inferior, interfața pentru desktop a primi doar modificări incrementale, la bază păstrând aceeași platformă care a devenit tot mai încărcată și ineficientă.

  Mult mai rapidă, noua versiune de interfață vine cu un set de icon-uri rotunjite și fonturi mai mari, potrivite pentru noua generație de ecrane cu rezoluție înaltă. În plus, utilizatorii care preferă modul de afișare pe fundal închis vor putea bifa opțiunea Dark Mode în noua interfață."


 2. #2
  Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  23-09-2008
  Sex
  F
  Mesaje
  2,446
  Mesaje bazar
  43
  Putere Reputatie
  38
  Reputatie
  7067
  Puncte CF
  115.0
  Usergroups:
  Nu
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  15-02-2011
  Locaţie
  Craiova Brazda
  Sex
  F
  Mesaje
  4,960
  Mesaje bazar
  3565
  Putere Reputatie
  45
  Reputatie
  3910
  Puncte CF
  3.0
  Usergroups:
  Nu
  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


  Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


  "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: