Fata in fata - 16.09.2020


Vezi rezultatele sondajului: Detineti un certificat energetic pentru locuinta?

Votanţi
1. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  1 100.00%
 • Nu

  0 0%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  48
  Sex
  M
  Mesaje
  20,892
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  136
  Reputatie
  27902
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Fata in fata - 16.09.2020

  Detineti un certificat energetic pentru locuinta?

  • Da
  • Nu


  "Certificatul energetic clasifica consumul energetic al proprietatii intr-una din cele 6 clase energetice, A – clasa superioara cu consum redus de energie, iar G – clasa inferioara cu consum mare de energie.

  Clasa energetica a cladirii indicata de certificat influenteaza pretul unei tranzactii, daca cumparatorul este bine informat. Spre exemplu, doua apartamente situate in aceasi zona si de acelasi tip, pot avea preturi diferite in functie de clasa energtica. Un apartament intr-un bloc reabilitat, avand un certificat energetic cu litera A, este vandut cu un pret mai mare decat un apartamant similar situat intr-un bloc nereabilitat avand o incadrare energetica inferioara B, C etc.

  Mai mult, costul dobanzii unui credit variaza in functie de clasa energetica – banca va cere o dobanda mai mica pentru un apartament din clasa energetica A fata de dobanda aferenta unui apartament din clasa energetica C. Daca clasa energetica este D, E, F sau G, bancile nu vor accepta acordarea unui credit.

  Performanta energetica a imobilului poate fi imbunatatita prin cateva interventii minime necesare. Daca aveti o clasa energetica inferioara (D, E, F sau G) probabil aveti un sistem de incalzire bazat pe sobe, ce au un randament scazut la incalzire. Recomandam aici trecerea pe un sistem de incalzire alternativ, radiatoare, convectoare, sau o investitie mai mare, centrala pe gaz sau electrica.

  Daca nu aveti sobe si totusi aveti o clasa energetica slaba, inlocuiti ferestrele si izolati peretii placandu-i cu termoizolatie tip polistiren sau vata bazaltica de o grosime de cca. 10cm. Daca aveti si contact cu exteriorul la nivelul plafonului, prin intermediul unei terase/sarpante sau al unui pod neincalzit, atunci puteti introduce un strat de termoizolatie (polistiren sau vata fie bazaltica, fie minerala) de o grosime de minim 20-25cm." 2. #2
  Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  23-09-2008
  Sex
  F
  Mesaje
  2,446
  Mesaje bazar
  43
  Putere Reputatie
  38
  Reputatie
  7067
  Puncte CF
  115.0
  Usergroups:
  Da
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: