- EUR
- 4,9732
Vezi rezultatele sondajului: Ai cauciucuri de iarnă Premium, Mid Range, Economic sau Budget?
- Votanţi
- 9. Nu poţi vota in acest sondaj
-
Premium
-
Mid Range
-
Economic
-
Budget
-
Nu stiu
-
Nu am autoturism
-
Chestiunea zilei 13.11.2020
Ai cauciucuri de iarnă Premium, Mid Range, Economic sau Budget?
- Premium
- Mid Range
- Economic
- Budget
- Nu stiu
- Nu am autoturism
"Tyrereviews a clasificat mărcile de cauciucuri pe categorii, ca să eliminăm dezbaterile şi să stabilim clar ce marca unde se poziţionează.
Premium
Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin Pirelli
Mid Range
Avon,Barum, BF Goodrich, Cooper, Falken, Firestone, Fulda, General, GR Radial, Hankook, Kumho, Lassa, Maragoni, Metzeler, Nexen, Nokian, Toyo, Uniroyal, Vredestein, Yokohama
Economic
Achilles, Aeolus, Apollo, Atlas, Ceat, Cordiant, Dayton, Debica, Dmack, ESA Tecar, Evergreen, Federal, Formula, Hercules, High Performer, Infinity, Interstate, Kenda, Kleber, Kormoran, Landsail, Laufenn, Marshal, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mentor, Meteor, Millennium, Nankang, Neuton, Nitto, Point S, Prestivo, Radar, Riken, Sava, Semperit, Silverstone, Sonar, Sumitomo, Sunny, Tigar, Torque, Viatti, Viking, Zeetex, Zeta
Budget
Accelera, Admiral, Altenzo, Austone, Autogrip, BCT, Belshina, Capitol, Davanti, Delinte, Dextero, Durun, Event, Forceum, Fortuna, Fullrun, Fullway, Gislaved, Goodride, Haida, Hero, Herse, Hifly, Imperial, Insa Turbo, Jinyu, Kinforest, King Meiler, Linglong, Maloya, Mastercraft, Mastersteel, Mayrun, Minerva, Mohawk, Nordexx, Ovation, Pace, Petlas, Platin, Premiorri, Primewell, Roadstone, Rockstone, Rotalla, Rovelo, Runway, Sailun, Sportiva, Star Performer, Starfire, Starmaxx, Sunew, Sunitrac, Syron, Taurus, Tracmax, Trazano, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Wanli, Westlake"
-
Fan Stiinta
- Putere Reputatie
- 53
- Reputatie
- 3910
- Puncte CF
- 3.0
- Usergroups:
-
Hankook deci para-se mid-range..
-