Chestiunea zilei 20.11.2020


Vezi rezultatele sondajului: Unitățile școlare din Craiova și județ au transmis părinților declarații pe propria răspundere că se obligă să nu înregistreze prin nici un procedeu activitățile didactice și că nu le multiplică sub nici o formă fără acordul cadrului didactic. Sunteti de acord cu acest demers?

Votanţi
5. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  0 0%
 • Nu

  4 80.00%
 • Nu ma pot pronunta

  1 20.00%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  49
  Sex
  M
  Mesaje
  20,899
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  137
  Reputatie
  27902
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Chestiunea zilei 20.11.2020

  Unitățile școlare din Craiova și județ au transmis părinților declarații pe propria răspundere că se obligă să nu înregistreze prin nici un procedeu activitățile didactice și că nu le multiplică sub nici o formă fără acordul cadrului didactic. Sunteti de acord cu acest demers?

  • Da
  • Nu
  • Nu ma pot pronunta


  "Părinții, revoltați că pot răspunde penal dacă înregistrează activitățile didactice

  Unitățile școlare din Craiova și județ au transmis părinților declarații pe propria răspundere că se obligă să nu înregistreze prin nici un procedeu activitățile didactice și că nu le multiplică sub nici o formă fără acordul cadrului didactic. Părinții se obligă și să ia măsuri pentru a preveni stocarea materialelor. Cei care au luat la cunoștință de întregul conținut al declarației intră și sub incidența prevederilor Codului Penal. Părinții spun că sunt puși să semneze în condițiile în care se lucrează pe messenger-ul de la Facebook, pe WhatsApp, aplicații care stochează automat materiale didactice și poze cu copiii să vadă cadrele didcatice cum s-a lucrat. În plus, la activitățile online se folosesc device-urile personale ale fiecărei familii, care pot fi supuse atacurilor informatice.(...)'


 2. #2
  Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  23-09-2008
  Sex
  F
  Mesaje
  2,446
  Mesaje bazar
  43
  Putere Reputatie
  40
  Reputatie
  7067
  Puncte CF
  115.0
  Usergroups:
  Nu
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  15-11-2009
  Locaţie
  bals
  Varsta
  48
  Sex
  M
  Mesaje
  7,002
  Mesaje bazar
  480
  Putere Reputatie
  60
  Reputatie
  8660
  Puncte CF
  9.5
  Usergroups:
  Nu

 4. #4
  Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
  Data de inscriere
  31-07-2007
  Locaţie
  BlueSud
  Sex
  M
  Mesaje
  7,702
  Mesaje bazar
  365
  Putere Reputatie
  68
  Reputatie
  2461
  Puncte CF
  23.5
  Nu, o prostie de declaratie.

 5. #5
  Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  in eter
  Sex
  M
  Mesaje
  4,651
  Mesaje bazar
  616
  Putere Reputatie
  57
  Reputatie
  12249
  Puncte CF
  19.0
  Daniël Verlaan, un jurnalist olandez a demonstrat că oricine poate să intre într-o videoconferinţă, chiar dacă este secretă şi susţinută “la nivel înalt”.

  Profitând de o gafă de securitate a unuia dintre participanţi, tânărul a făcut cunoştinţă, în direct, cu miniștrii europeni ai Apărării. “Cineva a intrat peste noi şi trebuie să-l oprim. Cine eşti tu?”.

  Tânărul a reuşit să pună la cale toată acţiunea după ce a văzut pe internet o fotografie, postată chiar de ministrul olandez al Apărării.

  Imaginea îl prezenta pe oficial, în timp ce participa la videoconferință. În imagine erau vizibile 5 din cele 6 cifre ale codului de acces. După câteva încercări, jurnalistul a reuşit să îl descifreze pe de-a-ntregul, şi aşa a putut să le facă cu mâna, în direct, miniştrilor europeni ai Apărării.

  ″– Salut! Ce faci?
  – Eu fac bine. Tu?
  – Știi că ai intrat într-o conferință secretă?
  – Da, da. Îmi pare rău. Sunt un jurnalist din Olanda. Îmi cer scuze că v-am întrerupt conferinţa. Mă voi deconecta. Vă mulţumesc!”.

  Incidentul a avut totuși un prim efect: premierul olandez a cerut guvernului să consolideze securitatea digitală.

  Mark Rutte, premierul olandez: “Această întâmplare ne-a arătat cât de atent trebuie să fim postările pe Twitter legate de întâlnirile de lucru. Ministrul Ank Bijleveld realizează abia acum acest lucru. Astfel de fapte ne arată cât de atenţi trebuie să fim în legătură cu securitatea cibernetică. Cândva şi eu postam imagini de acest fel de la întâlniri, dar acesta este un avertisment clar care ne arată cât de periculoase sunt astfel de lucruri”.https://www.gds.ro/eveniment/2020-11...e-ai-apararii/

  Altfel spus , cine isi expune o filmare /eveniment pe o platforma de gen , va putea pati o astfel de intamplare .[COLOR="Silver"]
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: