Chestiunea zilei 04.12.2020


Vezi rezultatele sondajului: Va reusi echipa de handbal feminin a Romaniei sa se califice în faza grupelor principale la Campionatul European de Handbal feminin?

Votanţi
6. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  3 50.00%
 • Nu

  2 33.33%
 • Nu ma pot pronunta

  1 16.67%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  48
  Sex
  M
  Mesaje
  20,890
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  136
  Reputatie
  27864
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Chestiunea zilei 04.12.2020

  Va reusi echipa de handbal feminin a Romaniei sa se califice în faza grupelor principale la Campionatul European de Handbal feminin?

  • Da
  • Nu
  • Nu ma pot pronunta


  Handbal pe tv în luna cadourilor. Campionatul European de handbal feminin se desfășoară între 3 și 20 decembrie în Danemarca, competiție la care va participa și naționala României.
  Trei televiziuni vor acoperi evenimentul sfârșitului de an în sport. Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport vor difuza meciurile României, dar și alte partide importante, inclusiv fazele finale.
  Publicitate

  România, cu Cristina Neagu în lot, a fost repartizată în grupa D, alături de Norvegia, Germania și Polonia. Primele trei clasate se califică în faza grupelor principale, iar ultima clasată este eliminată. Urmează apoi semifinalele, finala mică și finala mare.

  Iată componența celor patru grupe:

  • Grupa A: Franța, Danemarca, Muntenegru, Slovenia
  • Grupa B: Rusia, Suedia, Spania, Cehia
  • Grupa C: Olanda, Ungaria, Serbia, Croația
  • Grupa D: România, Norvegia, Germania, Polonia


  Programul meciurilor României din faza grupelor:

  Joi, 3 decembrie:

  România-Germania, 19:00, în direct pe Digi Sport 1, Look Sport+ și Telekom Sport 1

  Sâmbătă, 5 decembrie:

  Polonia-România, 17:00, în direct pe Digi Sport 1, Look Sport+ și Telekom Sport 1

  Luni, 7 decembrie:

  România-Norvegia, 21:30, în direct pe Digi Sport 1, Look Sport+ și Telekom Sport 1
  Lotul României pentru Euro 2020:
  • Portari: Yuliya Dumanska (Podravka), Denisa Dedu (CSM București), Ana Maria Măzăreanu (Gloria Bistrița)
  • Extreme stânga: Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău), Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița), Alexandra Dindiligan (HC Zalău)
  • Interi stânga: Cristina Neagu (CSM București), Anca Polocoșer (Minaur Baia Mare)
  • Centri: Cristina Laslo (Minaur Baia Mare), Eliza Buceschi (Rapid), Ana Maria Țicu (SCM Craiova), Andreea Popa (Minaur Baia Mare)
  • Interi dreapta: Ana Maria Savu (SCM Craiova), Laura Popa (Rapid București)
  • Extreme dreapta: Laura Moisă (CSM București), Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare)
  • Pivoți: Lorena Ostase (CSM Slatina), Alexandra Subțirică (Gloria Buzău)


 2. #2
  Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  15-11-2009
  Locaţie
  bals
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  6,995
  Mesaje bazar
  480
  Putere Reputatie
  58
  Reputatie
  8660
  Puncte CF
  10.0
  Usergroups:
  Da
  Sper
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
  Data de inscriere
  31-07-2007
  Locaţie
  BlueSud
  Sex
  M
  Mesaje
  7,701
  Mesaje bazar
  365
  Putere Reputatie
  66
  Reputatie
  2461
  Puncte CF
  23.5
  Nu. Sunt prea slabe la figurat si prea grase la propriu.

 4. #4
  Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
  Data de inscriere
  01-12-2005
  Sex
  M
  Mesaje
  2,259
  Mesaje bazar
  102
  Putere Reputatie
  43
  Reputatie
  2098
  Puncte CF
  14.0
  Usergroups:
  Nu ma pot pronunta
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: