Telefonul a fost achiziționat acum ceva ani de la Media Galaxy. Este un telefon accesibil, ce poate executa foarte bine orice sarcină ar primi, fiind vorba de un fost flagship, telefon de top. Cameră foto își va face treaba în orice circumstanță fiind peste nivelul telefoanelor de buget ce se găsesc la momentul de față pe piață. Telefonul este compact, portabil cu autonomie foarte bună, bateria ducând o zi de folosință. Se va descurca bine în activități de la apeluri, mesaje, la rețele de socializare de tip Facebook, Instagram, Whatsapp, la activități multimedia de tip Youtube, Hbo Go, Netflix și chiar gaming în jocuri precum Clash Royale, Brawl Stars. Corpul telefonului este din plastic iar ecranul este încă acoperit de folia de protecție originală, prezintă pe muchie zone în care cromul a sărit după cum se poate vedea și în poze. Alături de cutia telefonului cu încărcător și maculatură mai ofer și o carcasă/corp de rezervă pentru telefon pe care le-am achiziționat cu gândul de a înlocui carcasa actuală. Un telefon ideal în special pentru copii, ca prim telefon, pentru seniori și pentru orice persoana ce își dorește un dispozitiv cu performanțe decente indiferent de sarcina pe care o efectuează. Motivul pentru care doresc să îl vând este acela că am achiziționat alt telefon și de aceea nu sunt interesat de schimburi.

Specificații tehnice:
Ecran 5 inches Full HD Super Amoled;
Ecran acoperit cu sticlă Gorilla Glass 3;
Procesor Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 cu patru nuclee tactate la 1.9 Ghz și accelerator grafic Adreno 320;
Memorie internă de 2 GB RAM și 16 GB stocare;
Cameră foto principală de 13 MP ce înregistrează Full HD cu led flash și funcție HDR și cameră secundară de 2 MP capabilă de filmări video Full HD;
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC;
Port infraroșu - telefonul poate fi folosit ca telecomandă pentru tv și dispozitive de acest gen cu aplicația potrivită instalată din magazinul Google Play;
Baterie de 2600 mAh;
Compatibil cu toate rețelele de telefonie din România.

Telefonul vine însoțit de:
Încărcător și cablu de alimentare;
Maculatură aferentă împreună cu cutia telefonului;
Carcasă de rezervă originală pentru Samsung S4, în caz că noul proprietar dorește să refacă aspectul estetic la sută la sută sau în caz de accident sau alte evenimente neprevăzute.

Prețul telefonului este ușor negociabil. Sunt dispus să îl expediez prin curier sau Poșta Română în toată țara sau să îl înmânez personal în Craiova. Răspund la mesajele dumneavoastră și aici însă aș prefera să mă contactați telefonic sau pe Whatsapp la numărul afișat. Nu sunt interesat de schimburi.

.