Chestiunea zilei 20.01.2021


Vezi rezultatele sondajului: Sindicaliștii din învățământul preuniversitar cer ministrului Educației să reducă, în regim de urgență, efectivele claselor a IX-a învățământ liceal și profesional, de la 28 la 24 de elevi. Pro sau contra?

Votanţi
5. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Pro

  4 80.00%
 • Contra

  1 20.00%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  48
  Sex
  M
  Mesaje
  20,878
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  136
  Reputatie
  27864
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Chestiunea zilei 20.01.2021

  Sindicaliștii din învățământul preuniversitar cer ministrului Educației să reducă, în regim de urgență, efectivele claselor a IX-a învățământ liceal și profesional, de la 28 la 24 de elevi. Pro sau contra?

  • Pro
  • Contra


  "Sindicaliștii spun că micșorarea efectivelor de elevi la clasa a IX-a ar fi o soluție pentru securitatea în sănătate dar și pentru a crește calitatea actului instructiv-educativ. Ei susțin că această modificare nu ar implica în nici un fel cheltuieli mai mari de personal decât până acum.

  Prevederi contradictorii în legislația actuală

  La învățământul primar clasele trebuie să aibă, după modificările de anul trecut, un maximum de 22 elevi, iar la gimnaziu efectivele să fie de maximum 26 de elevi. Sindicatele solicită o reducere a efectivelor și la clasele a IX-a. Liderii cadrelor didactice spun că măsura reducerii efectivelor la clasă ar fi necesară și la clasa a IX-a învățământ liceal și profesional, în contextul actual al pandemiei dar și pentru că în acest fel ar putea crește calitatea actului instructiv-educativ. Totodată, reprezentanții profesorilor spun că metodologia pentru fundamentarea cifrei de școlarizare contravine prevederilor Legii Educației.(...)"


  Last edited by Moderator; 20-01-2021 at 10:20.

 2. #2
  Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  15-11-2009
  Locaţie
  bals
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  6,987
  Mesaje bazar
  480
  Putere Reputatie
  57
  Reputatie
  8660
  Puncte CF
  10.0
  Usergroups:
  Pro
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  De-al casei vasile_bujor67's Avatar vasile_bujor67 are ceva special... vasile_bujor67 are ceva special...
  Data de inscriere
  23-05-2008
  Varsta
  34
  Sex
  M
  Mesaje
  282
  Mesaje bazar
  323
  Putere Reputatie
  27
  Reputatie
  115
  Puncte CF
  0.5
  Usergroups:
  Contra.

  Sindicatele par o idee buna teoretic, dar in practica ajung niste mafii.

  ---------- Post added 23-01-2021 at 01:57 ----------

  Contra.

  Sindicatele par o idee buna teoretic, dar in practica ajung niste mafii.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: