Salutari,

Sunt curios sa v-a intreb, cu inceputul anului 2021 cam ce sume v-au aparut lunar la intretinere, special martie si/sau aprilie?

Locuiesc in Craiovita Noua intr-un apartament cu 2 camere, fara centrala cu calorimetre si apometre montate, 2 persoane, 55(60?)mp.

Suntem amandoi plecati la munca marea majoritate a zilei, nu prea avem timp de stat acasa, insa vad ca de mult timp valoarea intretinerii pare sa creasca de la luna la luna.

Pe luna Aprilie am avut 473Ron, iar iarna de 600-700++Ron nu scapam nici inainte. In conditiile in care acum cca. 2 ani vara plateam in jur de 270-300Ron si iarna maxim 600.

Doamna de la asociatie nu imi ofera nici-o explicatie, da din umeri si imi spune ca si la altii a venit mai mult perioada asta. Ce inseamna altii, TOTI locatarii sau persoane 'selecte'?? I-am cerut sa imi arete si mie o fisa, ceva orice care sa scrie negru pe alb, suma de am platit-o eu si unde exact se duc acesti bani, insa mi-a oferit o foaie cu toate afisarile la intretine pe perioada de 18luni, cat am platit in fiecare luna. Poate nu a inteles doamna bine ce i-am cerut...

Tin sa mentionez ca in scara blocului unde locuiesc sunt foarte multe persoane care au datorii cam mari la intretinere, si peste asta sunt multe persoane care nu isi declara niciodata consumurile corect (taie din m de apa calda, rece, etc.)


Eram curios sa vad daca mai sunt altii in situatia mea, si daca a fost cazul, daca ati reusit sa rezolvati ceva, cu cine ati vorbit sa v-a lamureasca unde se duc acesti bani, si pe ce mai exact, deoarece nu imi place ideea de a plati eu la 'comun' pentru toate datoriile din bloc sau persoanele care nu declara corect consumurile.

Daca aveti vreun sfat sunt fericit sa il ascult si v-a multumesc anticipat!