Ati vazut ce e afara!? Ce zicetzi sambata sau duminica!? cand il facem..!? in parc..! vremea e super..!"ninge cu galeata"
![]()
![]()
![]()
Sambata
Duminica
Ati vazut ce e afara!? Ce zicetzi sambata sau duminica!? cand il facem..!? in parc..! vremea e super..!"ninge cu galeata"
![]()
![]()
![]()
ora 14?![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
am weekend-ul liberpe moment...
![]()
sper sa ramana asa!Mesaj iniţiat de contagious_scrub
la 14 zic ca e o ora convenabila..!
sambata, desi si maine's liber![]()
ce frumos a nins pacat ca sa oprit ... oricum weekedu il am liber mie indiferent ....
sambata..ora 1 ?![]()
Mie imi este indiferent!!si sambata si duminica pot venii!!CredSi la 14 este perfect!!
![]()
Viata este scurta,incalca regulile,iarta repede,saruta incet,razi necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti
Mesaj iniţiat de D@ny
nu cred ca se topeste...oricum poate mai ninge!
![]()
sambata si duminica cred ca plec la tara![]()
nu in parc..sau..imi ziceti si mie o ora la care ajungeti in vreun bar ....
![]()
I`m GAGA!
SWANS"Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
Mesaj iniţiat de D@ny
Pai dc vrei vino!!K mine ma duc eu,nobody,fatum si just in parc!!!Dc ai curaj...noi te asteptam!!![]()
![]()
![]()
Viata este scurta,incalca regulile,iarta repede,saruta incet,razi necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti
si nu mai venitzi sambata sau duminica!?Mesaj iniţiat de krausin
![]()
Pai ne ducem maine k se ne mai antrenamMesaj iniţiat de SAM
Si cred k venim si sambata sau duminik!!
Mesaj iniţiat de D@ny
Astazi nu ne-am dus pt k eram decat eu cu Dana si mi-a fost mie putin rau
P.S. Nu mai ninge![]()
Last edited by krausin; 03-03-2006 at 00:02. Motiv: Automerged Doublepost
pai s`o mutam maine!?Mesaj iniţiat de D@ny
dupa mine... nu este nici o problema... doar ca pana pe la 2 s-ar putea sa stau la oreMesaj iniţiat de SAM
![]()
Mesaj iniţiat de D@ny
ne intalnim k si astazi!!!
Mesaj iniţiat de SAM
Stai tu linistit k nu se muta maine!!![]()
Last edited by krausin; 03-03-2006 at 00:08. Motiv: Automerged Doublepost
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: