Cumpar geaca` HARDSODA au aparut vara trecuta` e din (blugi&piele ecologica`)...daca` `are cineva asa ceva si vrea sa` scape de ea sa` ma` anunte !!! Nu marimi mici !!! ...![]()
si sa` nu fie cu defecte de purtare !!!
![]()
Cumpar geaca` HARDSODA au aparut vara trecuta` e din (blugi&piele ecologica`)...daca` `are cineva asa ceva si vrea sa` scape de ea sa` ma` anunte !!! Nu marimi mici !!! ...![]()
si sa` nu fie cu defecte de purtare !!!
![]()
Am eu o geaca ,dar este doar din piele ecologica, daca te intereseaza cauta-ma la YMess.: amun_ptah sau la nr. : 0724/ 075.097
am eu geaca deaia HARDSOSA am luato anul trecut de la Wanted cu 3 mil si nu are nici un defect.fara 2.200.000 nu o dau!!!
Erau in Banie cu 900.000 ... asa ca` nu`j ce geaca` ai tu de la Wanted vezi sa` nu fie teapa`...sau daca` vrei sa` ma`ntepi pe mine ...neah...
bah pores pai dak tu te imbraci din banie asta inseamna ca si eu ma imbrac tot de acolo.tu ai vazut vreodata cum arata o geaca deaia Hardsoda originala,sau tu ai vazut doar pe alea din banie.nu mai vb aiurea dak nu stii despre ce e vorba.dute si iati din banie
frana` frate ce`ai luat foc asha ... ti-e rusine sa` admiti ca` te mai si tzapesti in viata` ?!?!?![]()
bah stai linistit k nu ma oftik pt unu ca tine care umbla toata ziua prin banie si stie tot ce e pe acolo.iti mai zik o data, nu te mai apuk sa vb prostii dak nu stii, k nu e frumos.
e Hilfinger ...luata din partea aia cu 200 euro, din piele , purtata de 2 ori . pret 5mil juma . voi pune si poza
id: addy_life2000@yahoo.com
tel:0745 950 228
pune o poza sa o vada si je...Mesaj iniţiat de Addy1
![]()
Se-nchide
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: