A fost un meci in care baietii au jucat fotbal nu miuta cum a fost la meciul trecut....si zic eu k dak aveam mai mult noroc....le dadeam 4-5....dar asta e....GOOO CRAIOVAAA!!!!!!!
da mah din cauza nostra nu o sa mai jucam acasa 5 etape sau chiar mai mult pt am fost prosti si am intrat pe teren si o sa suportam consecintele.mie imi pare sincer rau ca o sa jucam numai la caracal sau miovedi dar asta e![]()
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
asta e ..prea multi inapti care se duc in deplasari si nu stiu sa se comporte si ei civilizat...si ce e mai trist ca din cauza unor redusi mintali nu pot altii care intr-adevar iubesc echipa sa vada meciurile akasa...astia ar trebui reeducati iar..ca de obicei platim pt greselile altora..tipic romanescMesaj iniţiat de darking
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
aveti dreptate amandoi.cred k dak te consideri un fan infocat al stiintei nu trebuie sa te duci sa dai cu pumnul pt k se stia k o sa ne pedepseasca astia...dak te injura, injura-i si u pe ei si o sa fie mai ofticati k ai o galerie mai buna si se aude bine injuratura.nu sa te duci sa demolezi stadionu' pt niste kestii..si uite-asa, ramane ekipa fara suporteri...off...
![]()
[QUOTE=DarkBringer_bgl]asta e ..prea multi inapti care se duc in deplasari si nu stiu sa se comporte si ei civilizat...si ce e mai trist ca din cauza unor redusi mintali nu pot altii care intr-adevar iubesc echipa sa vada meciurile akasa...astia ar trebui reeducati iar..ca de obicei platim pt greselile altora..tipic romanesc[QUATE]
dak suntem un popor de oameni redusi mintal ce vrei nu poti sa-i educi in nici un fel.yau batut pe aia la motru si peste tot dar nu se lasa pana nu ne suspenda terenu 2 ani.![]()
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
mai rau, sa nu ne trimita naiba prin CMesaj iniţiat de darking
![]()
ata ete..in legatura cu scandalurie...
cat despre meci..imi pare rau k n`am fost,pt ca a fost super misto din cate am vazut prin poze si am auzit...
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
DA' ce fratilor celalalt thread nu va place? Eu zic ca in loc de un post in threadul altuia mai bine facem cate un thread de fiecare in care sa nu apara decat parerea noastra.....
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: