vreau sa ma conectez cu proxy server pt a avea alt ip..cum fac ata..pls help me..!![]()
vreau sa ma conectez cu proxy server pt a avea alt ip..cum fac ata..pls help me..!![]()
si eu sunt curios, stie cineva?
nu cred ca e legal ce vreti voi sa faceti...
http://www.s-net.ro/set-proxy.htm
Last edited by Yooo; 04-03-2006 at 12:54. Motiv: Automerged Doublepost
AMD Sempron
si chiar iti merge internetul mai rapid daca faci asa?
eu facui cum zice acolo si nu putui sa mai intru pe forum![]()
merge ceva mai bine
AMD Sempron
La ce va foloseste proxyserver, daca nu-l folositi pentru a va proteja identitatea pe net, dar din cate stiu eu scade foarte mult viteza de download.Mesaj iniţiat de Yooo
P.S Mie imi apare la adresa ip-ul nu ca in imagine.![]()
Eu am aceeaşi poziţie ca şi myhaiu în privinţa vitezei.
... tit!tit!...![]()
viteza nu are cum sa creasca... in cel mai bun caz e la fel de buna ca si fara proxy.
cautati si voi proxy anonymous sau high anonymous... cele transparente tot va arata IP real.
legal? nu prea e... si in contract la rds scrie ca e interzi sa faci asa ceva.
Yooo, esti fan Alizée?![]()
dafan de fan
![]()
AMD Sempron
poi schimbarea ipului se face doar pt explorer nu? pt alte programe cum fac?
Transpiraţia strică reputaţia!
Presupun că poţi să foloşeşti proxy şi în cazul altor browser-e de internet ( de exemplu pe Opera se poate, mi se pare că are chiar mai multe optiuni în acest sens), dar daca te referi la programe gen: DC++;eDonkey;Kazaa...nu poţi să-ţi ascunzi ip-ul prin proxy. În ceea ce priveşte programele de chat, nu m-am interesat!Pe IRC aveam user, iar pe Y!M nu ştiu nici acum care este acel program prin care se poate afla ip-ul celui cu care vorbeşti( cel puţin aşa am înţeles-că ar exista un asemenea program).
... tit!tit!...![]()
poti sa iti pui proxi la orice programcare se conecteaza la net, dar daca vrea sa dea cineva de tine tot da, ca se duce la serveru unde e facut proxi si citeste logurile sau mai nou lumea s-a desteptat si iti scaneaza proxiul si trece de el si iti gaseste ip real
![]()
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Nu zau?Mesaj iniţiat de FREAKTUNING
Si eu pot face un proxy, si il pot face sa se comporte ca un simplu client. Nu iti mai afla IP-ul in veci.
And BTW, prin proxy nu iti merge deloc mai repede. E ca si cand ai comanda o carte din Bucuresti, dar le spui sa ti-o aduca prin Cluj, ca deh, nu vrei sa iti vina din Bucuresti, vreis sa-ti vina din Cluj.
ia contraziceri intre moderatoritrai si o vazui si pe-asta
AMD Sempron
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: