avand in vedere ca se apropie cu pasi marunti bacalaureatul hai sa vedem care dam bacul anul acesta.
eu am impresia ca anul asta bacalureatul o sa fie greu.
avand in vedere ca se apropie cu pasi marunti bacalaureatul hai sa vedem care dam bacul anul acesta.
eu am impresia ca anul asta bacalureatul o sa fie greu.
Last edited by zero07; 04-03-2006 at 11:47.
ce topic morbid....
eu dau bacul anul acesta
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
haidetzi mai ca e usor bacu`...
nu sunteti nici primi nici ultimi care trec prin asa ceva...!
sa va vad eu la iarna...cand o sa fiti in primu` an la facultate....si o sa avetzi prima sesiune..! si o sa zicetzi..: "mai bine mai dau bacu` odata decat toate examenele astea.."
oricum dupa ce terminatzi cu bacu...intrati intr`o alta lume..! lumea studentilor..! sa vezi acolo viatza...!
eu mai am pana dau bacu .Deocamdata nu imi fac griji .Abia clasa a 10-a so.....
sa am vad eu trecut de bac si dupa sa ma gandesc la sesiuniMesaj iniţiat de SAM
...ce mah...n-am voie sa ma plang?Mesaj iniţiat de SAM
ce tu nu ai fost stresat cand ai dat bacu
toata lumea zice ca aaaa e usor nu te mai plange bla bla...dar uita ca poate si ei s-au stresat cand au dat bacu
sincer nu m`am stresat asa de tare....! am invatzat si eram sigur ca`l iau....acum daca vrei sa`l iei cu 10...normal ca te stresezi...! eu l`am luat cu 8.43 si nu ma plang...eu zic ca`mi ajunge...! si oricum asa o sa te vad si pe tine ca o sa zici dupa ce termini..!Mesaj iniţiat de Saphyne
trece repede timpul, as face orice sa fiu a 10-aMesaj iniţiat de WhiteZomby
pai normal ca vreau sa-l iau cu 10Mesaj iniţiat de SAM
de fapt nu neaparat cu 10
dar peste 9 20 asa
bafta multa, sper sa reusesti sa`l iei cu peste 9.80Mesaj iniţiat de Saphyne
si eu vreau sa-l iau cu peste 9,20 de asta ma stresez atata
ma rogMesaj iniţiat de SAM
nu cred....ca sunt cam proasta
dap... e simplu dar degeaba va zicem noi asta ca nu are cum sa nu aveti emotii... la fel imi ziceau si mie cei mai mari... dar tot aveam morcovu in fund ()
eu n`am prea invatat... la romana m`am apucat cu 2-3 saptamani inainte si am citit... la franceza stiam... la matematica faceam meditatii din clasa a 11-a dupa ce am luat notele alea frumoase (3,3,4) si bagam si 2-3 pe saptamana la informatica... stiam sportu ... si cam asta a fost...
am luat cu 9.28
la sport trebe sa fi citit mult ,nu??Mesaj iniţiat de CrazyRama
daaaa...cate nopti pierdute k sa inveti la sportMesaj iniţiat de WhiteZomby
eu am luat cu 9:20 bacul dar m-am stresat ceva pt k am fost la profil real si e mai greu zic eu:mate,chimie...
oricum sincer nu-i chiar asa de greu dar e normal sa va stresati ,va inteleg .....marea majoritate ne-am stresat la momentul respectiv
Many hearts but one soul - ACS Ghost Racing Team
POWER of a GIRL , SPIRIT of a TEAM ... GHOST RACING TEAM
dap... am citit Nicolae Grigorescu de 3 ori + George Enescu o dataMesaj iniţiat de WhiteZomby
eu zic ca daca va apucati de acum cat de cat serios de treaba e imposibil sa nu treceti fluierand prin bac...stresul e normal ca doar e un ex important in viata.. dar nici prea mult ca va blocati si se alege praful de tot.. nu mai asimilati nimic .. oricum si la bac.. nu vrea nimeni sa va dea in cap.. se dau in general note bune..mai ales in cuza carol si buzesti ca doar deh.. trebuie mentinut prestigiul scolii... nu conteaza cat esti de bata.. rareori vezi medii sub 9
What doesn't kill u, makes u stronger...
http://www.craiovaforum.ro/showthrea...ighlight=bacul
Ps: use search first
sa te auda dumnezeu ca io sunt pe acolo si inca nu m-am apucat de invatat..deocamdata imi fac planu cum sa fac sa intru in bac..fara sa fiu nevoit sa dau inainte o "proba" in plus la chimieMesaj iniţiat de hony13
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: