Daca op si mod acestui forum ar vrea sa se faca un server de cs in care sa intre useri de pe craiova forum si fara codatzi si alte chesti
Va Multumesc
Ps:srry daca nu formulai bine intrebarea![]()
Daca op si mod acestui forum ar vrea sa se faca un server de cs in care sa intre useri de pe craiova forum si fara codatzi si alte chesti
Va Multumesc
Ps:srry daca nu formulai bine intrebarea![]()
Noi sa fim sanatosi ca belele casunt in fiecare zii
ar fi interesant... dar e ceva d munca...![]()
nu stiu dak e cineva dispus sa stea sa il configureze ...![]()
![]()
configuratul s-ar gasi urgent cineva... ideea e ca un server ar genera inca o sarcina, mai mult consum de banda... iar chestiilea astea chiar costa. Desi... ar fi o chestie draguta sa fie in vigoare selectia de ip.... adica sa poata intra decat craioveni pe rds... oh well...
hmm...ar fi o idee![]()
dar..ar putea fi facut si in AFARA forumului..se ofera un voluntar..cu banda buna.
dar ar fi cam naspa cu "alesul" ip-urilor..adica sa intre doar forumistii..![]()
din cate stiu eu la klass e un server de CS...
dar nu sunt addicted asa ca asteptati un raspuns de la overkill sau de la popeye
si cred ca ar fi mai bine sa postati la games-Counter strike...
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
LoL
da, exista klass-ul, care nu e niciodata plin ...
zic ca nu are rost sa va mai obositi ...
il modificati putin pe ala, si asfetl intra numai forumisiti![]()
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Mesaj iniţiat de IMPERIAL
daca dadeai si ip era grozav
stiam si eu de asa ceva inainte, dar credeam ca nu mai e![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: