care credeti ca este cea mai performanta masina din Craiova( inscrisa in circulatie in judetul Dolj)?
dupa parerea mea 911 Turbo( ala gri) rade tot
care credeti ca este cea mai performanta masina din Craiova( inscrisa in circulatie in judetul Dolj)?
dupa parerea mea 911 Turbo( ala gri) rade tot
Criza financiara este atat de grava incat femeile sunt nevoite sa se casatoreasca din dragoste
Are rost sa ne mai intrebam ??? PORSCHE 911 Turbo one hell of a road car.
Sa terminat cu toata smecheria . Si in caz ca nu stiati omu zice ca are un mic tuning la motor si ar avea peste 500 de caluti . Caz in care s-ar pisH@ pe murcielago . (10 - 11 sec) aprox - 200 km/h nu e de joaca !!! (pacat ca e manuala ca nu apuca niciodata sa schimbe vitezele atat de repede)
SL AMG & 355 Spider nu mai sunt in Craiova (oricum nu miscau in fata turboului)
Maseratti Coupe a fost doar cateva zile (doar design)
RS6 este a2a dupa turbo
mai sunt M5 urile si M3 urile
wrx sti
Alfele GTA
SA NU UITAM DE MASERATTI QUATROPORTE . Este doar cea mai tare limuzina din oras . (motor de ferrari, sound exceptional) 5 sec/ 0-100 !!! 285 Km/h.
Last edited by FER; 09-03-2006 at 11:36.
Pe 2 e Ferrari 355 spider (ala negru)
Pe 3 e M5 (albastru modulul vechi)
Pe 4 e Masserati coupe
Pe 5 e M3 (sunt 2 e unu negru si unu galbui parca)
Pe 6 e Subaru Impreza WRX STI
Daca ma insel corectati-ma
Pai am auzit ca Ferrari e cazut la motor.
Eu am mai Vazut un RS6, o masina deloc neglijabila
Criza financiara este atat de grava incat femeile sunt nevoite sa se casatoreasca din dragoste
da de Mercedesu SL55 AMG nu zice nimeni nimik![]()
cum mah... cea mai perforata masina din craiova ? am auzit de un swift negru
si eu sunt de parere ca porsche-le turbo e nr 1, restul locurilor nu pot sa ma pronunt.
De asta au zis cei de la Motors TV destule...s-au intrebat de ce oare a facut Mercedes masina asta...ca nu e controlabile deloc...au fost foarte nemultumiti...Mesaj iniţiat de Torque
intradevar that is one hack of a car dar 195.000 euro parca'i prea mult pt performantele eiMesaj iniţiat de DRAKO
Ar mai fi de adaugat si Evo IX rosu al lui Axel si Calibra lui Sutu ca e cam foarte performanta. PS.Ferari nu mai exista de mult in Craiova.
Mesaj iniţiat de DRAKO
![]()
P.s: Nu e spam..asa am ramas.. knd am citit.. postu lui DRAKO
Hmmm .... nu cred k e adevarat ce a zis Drako ... o masina de la firmele mari iese numai dupa mii de teste ....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
Io am vazut emisiunea...si spuneau ca e prea mult asistata electronic si ca de la atata ajutor mai mult au stricat masina, plus ca nu e destul de rigida (fiind decapotabila), au aratat si cum dadea unu ture...se lupta pur si simplu cu masina aia...cica era motorul prea puternic si tot degeaba daca nu se poate controla...pacat pt ca masina aia imi place si mie la design (SL si cu CLS sunt singurele Mercedesuri care-mi plac)Mesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
Mesaj iniţiat de DRAKO
asta-i tare.. prea multe programe de stabilitate.. se incurca in ele..
![]()
Sistemul de anti-derapare cica produce subvirare...(aia sunt piloti care trag de masini rau de tot....pt userul obisnuit cica e bun)....controlul stabilitatii dezorienteaza un sofer care vrea sa faca derapaje (dar iar pt userul obisnuit e foarte bine)...asa ca dpdv al userului linistit masina e bunicica....dpdv al pilotilor e de *****!!! Pilotii ar prefera ceva gen 360 Modena (care cica e masina perfecta pt piloti) sau Boxter (masina foarte usor de controlat si de tras de ea plus ca e si practica cu 2 portbagaje) ... Mercedes...NUMesaj iniţiat de Torque
Mesaj iniţiat de DRAKO
intr-un cuv... Mercedes masina de fiţe..![]()
ferrari era oricum varza fata de cum ar trebui sa fie un ferrari
calibra lui sutu vine din spate dar nu poate sa faca prea multe, vorbim totusi cum zicea si el de o masina de 5000 de euro si nu se compara cu alea de 200000 de euro dar oricum..........
carerra aia sigur este turbo ? nu de altceva dar eu unul nu m-am uitat sub capota...si poate sa fie doar turbo look ...
GARANTAT masina aia este un 911 Turbo model 2000.Mesaj iniţiat de 2Pac4ever
dacia 1310..tunata lojic
am ramas impresionat de ce stie sa faca un passat.....
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: