Am strong dc++ RC10 si cand intru pe hub imi zice Connection refused by target machine ziceti-mi si mie ce sa fac ???????????
PS:am firewall
Am strong dc++ RC10 si cand intru pe hub imi zice Connection refused by target machine ziceti-mi si mie ce sa fac ???????????
PS:am firewall
1. Dak te exprimi in felul asta...ma indoiesc k o sa se ingramadeasca prea multi sa iti raspunda la intrebare...Mai ia si u cartea de limba si literatura romana...si mai invata sa te exprimi...
2. dak ai firewall cum vrei sa intrii pe hub?![]()
![]()
3. nu inteleg de ce esti asha de revoltat?!...dak ai firewall mai bine ai posta la CERERI DE SCOATERE A BANULUI si roaga acolo sa iti scoata banul...si dak deschizi un thread si acolo...nu iti recomand sa ii dai un titlu k asta![]()
pai daca ai firewall cum vrei sa intrii pe hub?
el nu se referea la fw dat de sharpe, ci de firewall-ul lui
nu are fw de la sharpe pt ca vorbi eu adineauri cu el![]()
R: scoate firewall-ulMesaj iniţiat de stunts
![]()
nu sa-l scoata, ci pur si simplu sa ii permita DC++-ului conexiunea la internetMesaj iniţiat de PhantoM_01
![]()
1. invata sa vorbestiMesaj iniţiat de stunts
2. invata sa folosesti calc
3. adresa hub-ului este craiovahub.gotdns.com:7777 poate ai adresa gresita
4. verifica setarile din dc++
5. nu ne intreba care sunt setarile din dc++, sunt deja postate, invata sa cauti
6. dezactiveaza firewall-ul
7. dezactiveaza si firewall-ul din windows -=> start - run - firewall.cpl - off
8. meriti ban pt felul in care te-ai adresat
9. asteptam scuze si multumiri din partea ta
10. in caz contrar...![]()
asa!fii dur!Mesaj iniţiat de contagious_scrub
btw....pana si eu mi-as fi dat seama,daca as fi stiut ca am fw, de ce nu pot sa intru pe hub...si da...se vede ca ia lipsit la orele de romana...lumea mai chiuleste, stiu.....da' cred ca la absente il intreci si pe D@ny,care de acum inainte o sa se duca la sc.si azi sper ca facu totul la lucrare,nu?![]()
"Cea mai inutila inventie din Romania este maneaua."![]()
Mesaj iniţiat de stunts
puteai sa vorbesti si tu mai frumos. ca nu te faci auzit numai prin vorbe urate.
cum s-a zis mai sus, ai putea si tu totusi sa iti ceri scuze.![]()
gata ....a intrat...a scos pasarica si dus a fost![]()
are 13 ani.La ce va asteptati??
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: