Sunt posesorul unui CIELO si vreau sa-mi pun ALARMA SI INCHIDERE CENTRALIZATA si nu stiu ce anume![]()
Sunt posesorul unui CIELO si vreau sa-mi pun ALARMA SI INCHIDERE CENTRALIZATA si nu stiu ce anume![]()
dak ai bai, DAR DOAR DAK AI BANI cumpara un VIPER sau un UNGO
Criza financiara este atat de grava incat femeile sunt nevoite sa se casatoreasca din dragoste
sunt instalator autorizat si de vreo 5 ani asta fac!!call me 0740387144![]()
no personal signature....
0766269896
0740387144
polistart undeva la 100$ cu montaj cu tot
si eu montez alarme si te sfatuiesc sa nu-ti iei viper ca nu sunt asa bune cum le lauda toti, eu am montat tot felul de alarme si cele mai bune mi s-au parut eaglemaster dar mai sunt si altele bune, important e cine le monteaza, daca doresti putem discuta mai multe pe messenger stefi_2212@yahoo.com sau la tel 0721159509
am avut un logan si mi-am pus pe el alcar (ff multumit in jur de 150 cu tot cu montaj...) dak nu gasesti i-ati pilot sau scorpion
eu am viper si...sunt multumit![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
E din 2006 threadul, am asa o presimtire ca si-a cumparat omul alta masina deja.
sau i-au furat-o pana sa-si puna alarma.![]()
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: