http://fun.vipnet.ro/psihoteste.php
cititi Problema Anului 2006
prea mult text pacat ca nu are poze sau sa faca problema in format avi
citeste ca merita!Mesaj iniţiat de w3ber
ala cu suma si produsul?
daMesaj iniţiat de w3ber
cre'ca trag pagina la imprimanta si o duc la scoala sa vad cat de desteapta e profa de mate
cred ca ramane corigentaMesaj iniţiat de ovisebdan
hai ma nu o rezolva nimeni?
.. o parere in graba ..
daca zicem ca produsul lui petre era 15... poate fi usor dedus ca numerele erau 3 si 5 (15 si 1 nu pot fi, deoarece sunt strict mai mari ca 1 )... sandu realizand ca petre nu putea afla acest lucru decat dandusi seama de faptul ca produsul lui putea fi obtinut DOAR din produsul acestor 2 numere... ii este simplu sa divida suma lui ca suma de termeni primi, pe care apoi sa`i inmulteasca, ajungand in cele din urma la un produs ce poate fi obtinut doar din inmultirea acestor termeni.
Este cam vaga explicatie, poate nici corecta, dar este o parere.. in fine, poate sunt mai multe cazuri, mai multe situatii, etc. n`am stat sa le iau pe toate, mi`ar lua prea mult timp
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
c`mon, n`a mai gasit nimeni nici o solutie, nici o parere?
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: