se poate umbla putin pe-acolo?sa se permita un size mai mare?.un 400x100 sa zicem(sau mai putin)
btw...oricum fiecare usergroup solicita sa se ataseze sigla groupului la semnatura..si..no space![]()
se poate umbla putin pe-acolo?sa se permita un size mai mare?.un 400x100 sa zicem(sau mai putin)
btw...oricum fiecare usergroup solicita sa se ataseze sigla groupului la semnatura..si..no space![]()
Last edited by alleks; 23-03-2009 at 20:13.
si faza cu maxim 3 imagini in semnatura...mi se pare cam exagerata...pt ca imaginile alea pot fi pur si simplu niste smilei-uri...10 zic ca ar fi mai bine
si max signature size e cam mica...de ex nimeni de pe forum nu mai poate avea semnatura ca a mea![]()
( exceptie fac...those who have the power
)
Last edited by ovisebdan; 31-03-2006 at 10:04.
so..se mai mareste putin?![]()
va roaga userii![]()
da..intr-adevar pt imagini vroiam..sa incapa mintsiggie + un userbar(eventual 2 ca sunt mici).atat..nu sa fie kilometric.10x anyway..incercam si eu
thread closed!
nu mi e pare mare dar nu stiu de ce nu merge s-o pui tu pentru ca ar trebui sa mearga
uita-te un post mai sus, la alleks, ca el are in semnatura un userbar
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
eu vorbeam cu Joop, lui nu-i merge nici macar una...
si te-am dat pe tine exemplu ca tie iti merge.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
pai pentru ca a lui alex e putin mai ingusta decat sunt majoritatea userbarurilor(sau asa mi se pare mie la ora asta). daca vrei iti dau link spre un site cu userbaruri si ai sa vezi ca au toate dimensiunile pe care le are a mea. eu va rugam sa mariti putin dimensiunea la lungime.Mesaj iniţiat de Eros
later edit: a mers acum![]()
lol
din cate vad eu tot 350x19 e si aia a lui![]()
apropos, 500x100 (LxH) si 3 poze/semnatura
astea-s limitarile actuale
asa ca, se pot pune, de voie, 3 userbars...
Mesaj iniţiat de Eros
Eros
![]()
io ori sunt prost, ori chior..atunci de ce nu merg astea 2?![]()
hmm... e ceva in neregula...
O sa verific maine, azi nu am timp, sorry
ma da voi cum faceti de va puneti poze la semnatura?
dai pe www.imageshack.us dai browse si cauti poza care vrei s`o bagi si dai host it, apoi copiezi link`ul de la Hotlink for forum (1) si dai paste acolo la semnatura, si eventual stergi din link [ url=www.imageshack.us] si [ /url]Mesaj iniţiat de zero07
![]()
Last edited by ALinuTzU; 13-04-2006 at 17:31.
dupa ce ca beneficiezi de hosting gratuit nu poti sa le lasi un link acoloMesaj iniţiat de ALin_uTzU
dar sa nu deviem... Eros ne ajuti?
nu era vb de asta, e vorba ca e pusa o limita de caractere la semnatura si alea 29 de caractere de la un link conteazaMesaj iniţiat de Joop
![]()
scrieti ceva, orice (chiar si bump ca sterg eu dupa) duminica seara sa vad eu luni. Pana atunci nu am timp, sorry
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: