Cine si`a luat cartela..cosmote..sa posteze.aici..sa vedem.cati o sa`si ia..
Me first: am luat 5 cartele astazi..la super oferta 200.000![]()
Cine si`a luat cartela..cosmote..sa posteze.aici..sa vedem.cati o sa`si ia..
Me first: am luat 5 cartele astazi..la super oferta 200.000![]()
hm...eu am luat azi una...si am dat p ea 230![]()
eu mi-am luat in ziua de 3,exact cand a inceput oferta..amd at pe ea 19 lei si 90 de bani![]()
am luat pe 3 - 210.000
aveti de asteptat sa va activeze minutele... si`a luat o prietena si de ieri asteapta sa`i activeze minutele. a sunat la ei si au zis ca au aproape 2 milioane de cereri... dar ca pana la sfarsitul zilei (azi) i le activeaza
oricum retzeaua este destul de ocupata.....esti un norocos daca prinzi sa suni!![]()
Mesaj iniţiat de elannawoo
de tine stiu..ca iti luashi.![]()
depinde unde suni... unde se afla persoana pe care o suni. eu azi am dat telefoane in constanta si nu am avut nici o problema nici pe zi nici acum pe seara. in schimb... in craiova am avut ceva probleme... nu am prins din prima. depinde de releu... mai ales daca persoana pe care o suni ia semnal de pe acelesi releu cu tine si cu multi altii... atunci slabe sanse![]()
huh? de unde sti?Mesaj iniţiat de Reply
![]()
am stat cu tine la masa..Mesaj iniţiat de elannawoo
![]()
Mesaj iniţiat de Reply
tu faci kterink d mine mah? zi-mi o data who are you?
![]()
mi-am luat shi pe 6 o cartela de la sediul cosmote la 210 mii... azi am activat-o. Astept sa imi vina minutele ... pana acum sunt multumita de reteaua asta. La semnal sta destul de bine...![]()
nu mi-am luat si nici nu imi iau![]()
n`ai curaj! nu te tine!Mesaj iniţiat de Bogdan19rulzz
![]()
mi-am luat si eu una ieri !! si sunt multumit![]()
Comsmote Fan![]()
eu mi`am luat...voi stati la coada
http://forum.softpedia.com/index.php...=post&id=99652![]()
![]()
![]()
![]()
haha! poza asta e pe toate forumurile... pentru ea am intrat si eu ... s`o postez dar se pare ca ai fost mai rapidMesaj iniţiat de Reply
iti dai seama ce afaceri faceau aia din fatza? eu le`as fi cumparat pe toate![]()
![]()
![]()
lololol cita coada
fata tare e ca isi ia toaa lumea si o sa se blocheze reteaua![]()
![]()
by ultrase
Cand lupii au muscat flamanzi din noi
O voce - tunet le-a raspuns: Ce vreti pagani, pui de misei?
Oltenia pamantul nostru sfant e sol de lei, nu de catei!
Spalatoria Auto 11 - preturi avantajoase si calitate garantata!
daca te duci de dimineatza de pe la 5-6 sa stai in fata acolo..ca pe vremea comunismului cum se statea la coada la oua si la paine poate ai sanse sa gasestiMesaj iniţiat de DanaLolo
...bafta oricum
(eu imi luai azi... si mi se si activa optiunea in vreo 30-40 de min ...dar tre sa trimiti sms la 2000 mai bine..asa imi zise ala..ca sunai si cica sunt prea multe cereri prin convorbire
...dadui msg si se activa imediat ) (statui vreo 20-30 de min pana sa intru sa iau
) . bafta pt cine se mai duce pe acolo
![]()
• Proştii mor, prostia e nemuritoare...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: