need help!!


  1. #1
    VIP User uranianul are ceva special... uranianul are ceva special...
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    360
    Mesaje bazar
    70
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    121
    Puncte CF
    20.0

    Question need help!!

    cine ma poate ajuta si pe mie cu urmatoarea problema:
    am o placa video WinFast A7300 Gt (pe AGP)si dupa ce instalez driverul pt ea imi tot da sute de mesaje(si nu glumesc) de genul http://img219.imageshack.us/img219/2579/nvidiadz0.png .....cum misc cateceva .. cum apare iar mesajul...momentan o folosesc fara driverul instalat.
    ce am incercat pana acuma... am luat toate driverele de pe net posibile, degeaba...am fost cu ea la garantie..au probat pe alt calc si a mers(asta sustin ei), dar nu au vrut sa imi spuna de ce nu merge la mine pt k celelalte componente nu sunt luate de la ei si etc etc .. probabil v-ati intalnit si voi cu problema asta.
    Mentionez k am o placa de baza Asus K8N: Based on NVIDIA nForce3 250, 1Gb RAM, proc 2600+,sursa de 500W,etc
    Daca are cineva idei ce sa ii fac sau s-a mai intalnit cu o astfel de situatie sa ma ajute si pe mine...
    look beyond your beliefs

  2. #2
    Oldtimer casperschi are ceva special... casperschi are ceva special...
    Data de inscriere
    09-02-2008
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    1,130
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Are si alimentare secundara?
    Daca da, atunci infige si tu o alimentare de la sursa acolo...
    mutton power!!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    VIP User uranianul are ceva special... uranianul are ceva special...
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    360
    Mesaje bazar
    70
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    121
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de casperschi Vezi mesajele
    Are si alimentare secundara?
    Daca da, atunci infige si tu o alimentare de la sursa acolo...
    da e alimentata.... i-am pus chiar si sursa separata numai pt placa video.. degeaba

    alte sugestiii?
    look beyond your beliefs

  4. #4
    Maniac contagious_scrub's Avatar contagious_scrub este o comoara de om contagious_scrub este o comoara de om contagious_scrub este o comoara de om contagious_scrub este o comoara de om contagious_scrub este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    3,511
    Mesaje bazar
    124
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    476
    Puncte CF
    70.0
    ai incercat sa schimbi placa video cu alta acelasi model? sa incerci tot la tine
    sau sa o verifici tu (nu cei de la firma) sa o pui pe alta placa de baza
    poate nu se alimenteaza cum trebuie

  5. #5
    Racer vlad_ionut's Avatar vlad_ionut este placut de toti vlad_ionut este placut de toti vlad_ionut este placut de toti
    Data de inscriere
    08-09-2007
    Locaţie
    backstreet
    Sex
    M
    Mesaje
    780
    Mesaje bazar
    1104
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de uranianul Vezi mesajele
    cine ma poate ajuta si pe mie cu urmatoarea problema:
    am o placa video WinFast A7300 Gt (pe AGP)si dupa ce instalez driverul pt ea imi tot da sute de mesaje(si nu glumesc) de genul http://img219.imageshack.us/img219/2579/nvidiadz0.png .....cum misc cateceva .. cum apare iar mesajul...momentan o folosesc fara driverul instalat.
    ce am incercat pana acuma... am luat toate driverele de pe net posibile, degeaba...am fost cu ea la garantie..au probat pe alt calc si a mers(asta sustin ei), dar nu au vrut sa imi spuna de ce nu merge la mine pt k celelalte componente nu sunt luate de la ei si etc etc .. probabil v-ati intalnit si voi cu problema asta.
    Mentionez k am o placa de baza Asus K8N: Based on NVIDIA nForce3 250, 1Gb RAM, proc 2600+,sursa de 500W,etc
    Daca are cineva idei ce sa ii fac sau s-a mai intalnit cu o astfel de situatie sa ma ajute si pe mine...
    si eu am aceasi placa video.....singura problema pe care am avut-o a fost ca nu aveam sursa destul de puternica....mi-am schimbat sursa si merge perfect.....am instalat driveru si merge perfect.....poate e de la driver nu e bun ceea ce nu prea cred....daca vrei iti imprumut driveru de il am eu.....poate e vreo diferenta.....




    Some of us need to be close to death to feel alive!

  6. #6
    VIP User uranianul are ceva special... uranianul are ceva special...
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    360
    Mesaje bazar
    70
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    121
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de vlad_ionut Vezi mesajele
    si eu am aceasi placa video.....singura problema pe care am avut-o a fost ca nu aveam sursa destul de puternica....mi-am schimbat sursa si merge perfect.....am instalat driveru si merge perfect.....poate e de la driver nu e bun ceea ce nu prea cred....daca vrei iti imprumut driveru de il am eu.....poate e vreo diferenta.....

    urca-l undeva si dami linku.. poate poate...
    sursa am de 500W.. mai mult decat suficient..
    o sa incerc placa video si pe alt calculator.. daca merge inseamna k am placa de baza dusa..
    look beyond your beliefs

  7. #7
    Racer Venus's Avatar Venus este placut de toti Venus este placut de toti Venus este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2007
    Locaţie
    c-o mana pe soarece... si una pe... volan!
    Sex
    M
    Mesaje
    344
    Mesaje bazar
    233
    Putere Reputatie
    28
    Reputatie
    208
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    mai incearca tu o chestie... sa bagi driveru doar din device manager....
    si eu aveam probleme cu o ati si dupa ce am facut asta nu mai zice nici "pas"... la mine dupa ce instalam direct driveru de pe cd, din autorun, mi se restarta calculatorul brusc, dadea erori in orice joc posibil chiar si in Mario...
    Incearca si asta si poate mere... numa' bine!
    Cosmote:
    0766769331

  8. #8
    VIP User uranianul are ceva special... uranianul are ceva special...
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    360
    Mesaje bazar
    70
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    121
    Puncte CF
    20.0

    hai k asta e buna...

    daca ii scot alimenatrea externa nu imi mai apare nici un mesaj si placa video merge mult mai bine..
    cum o alimentez si extern.....hop si mesaju.... am reusit sa fac sa imi apara decat un msj, am luat driverul 174.70..
    in principiu am aflat k defapt placa de baza are bube si am mai citit k mai au si altii probleme, similare sa zicem ,cu aceeasi placa de baza ca si a mea.....daca are cineva un driver mai vechi pt Asus K8N sa imi dea si mie..,pt k cele mai noi sunt "inutile"
    look beyond your beliefs

  9. #9
    Gamer UnDead's Avatar UnDead reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-11-2006
    Locaţie
    Next to my brothers
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    63
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Am avut si eu o problema de genul asta... cu o placa video leadtek(winfast) si o placa de baza asus... sincer sa fiu nu cred ca ai ce sa`i faci... nush de ce eu nu am putut sa`i dau de cap... pana la urma le`am schimbat pe amandoua... au un conflict asus cu leadtek asa ca...maibine iti schimbi placa video si iti iei tot asus...
    bafta in continuare... poate le dai de cap




    Ajutati-ma sa cresc si eu oraselul meu...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: