Pierderi de 72 de milioane de dolari pentru Spyker


 1. #1
  nebunu beavis's Avatar beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  13-06-2006
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  33
  Sex
  M
  Mesaje
  25,655
  Mesaje bazar
  504
  Putere Reputatie
  157
  Reputatie
  24559
  Puncte CF
  211.0
  Usergroups:

  Exclamation Pierderi de 72 de milioane de dolari pentru Spyker

  Compania olandeza Spyker traverseaza momente grele, dupa ce a luat decizia de a intra in Formula 1. Ultimul an a fost foarte greu pentru producatorul de supercar-uri, mai intai au fost nevoiti sa vanda locul din F1, catre un om de afaceri indian, iar acum au decis sa scoata din productia mult asteptatul C12 Zagato.  Cat de mare pot fi pierderile in astfel de situatii? Ei bine, compania a anuntat ca in 2007 a avut pierderi de 72 de milioane de dolari, asta dupa ce in anul precedent, pierderile se cifrau la doar 1.2 milioane de dolari.

  Patronii nu se dau inca batuti si planuiesc o campanie importanta care ar culmina cu deschiderea mai multor dealeri in toata lumea, inclusiv in China si Rusia, dar si lansarea noului D8 Peking-to-Paris SUV, asteptat la inceputul anului viitor.  Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

  MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

 2. #2
  Senior Member PhARELL's Avatar PhARELL reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  04-10-2005
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  30
  Sex
  M
  Mesaje
  772
  Mesaje bazar
  412
  Putere Reputatie
  34
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  8.5
  Usergroups:
  ei abia se tarasc si intra in Formula1 de aia 72 de mil faceau reprezentante prin europa, castigau inzecit, nu pierdeau inzecit asta e manageri si consilieri angajati cu spaga ca la noi
  Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: