puteti schimba emoticonul asta? e stresant rau macar cu unul de YM
puteti schimba emoticonul asta? e stresant rau macar cu unul de YM
Mesaj iniţiat de w3ber
cred ca ar fi o idee( nu ca m-ar stresa..) .dar sa se adauge si ala de YM, pe langa asta
omg ce avatar ai, ca helper! chiar nu ash vrea sa ma ajuti, fugitiiiiii!Mesaj iniţiat de D@ny
<- 's shit!Mesaj iniţiat de D@ny
"They . . . asked me:
"'How do you make your pictures?' I was puzzled . . .
"I said, 'I don't know, it's not important.' - Henri Cartier-Bresson
mie imi place mai mult asta decat ala de YM...ala mi se pare cam...cam...too cute
)))Mesaj iniţiat de w3ber
p.s. mie imi place dintosul....cel mai tare e asta ""
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
mie imi place asta...:
ma.. eu ziceam sa se schimbe emoticonul acesta cu acesta
neah...e mai misto asta verdeMesaj iniţiat de w3ber
puteai macar sa pui titlul nu ca se intelegea mai bine
mie imi place dintosul
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Mesaj iniţiat de gwen_st3fany
e mai misto decat ala de la Y!
nu-mi place "", e prea verde la fata, de parca i-ar fi rau... mai misto cel gen YM, e mai plin de viata.... aceeasi schimbare si pt , decat colectia de dintosi verzi era mai misto :woots:, colectia de .
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
da, erau mai misto alea de atunci... :woots:Mesaj iniţiat de manlif2_0
astia parca-s constipati
"" is teh roxxor
Mesaj iniţiat de gwen_st3fanycred ca vruiai sa`ti exprimi foarte convingator placerea pt ""Mesaj iniţiat de gwen_st3fany
e mai tare ca ala de mess, ala de mess e si mai ranzit
Last edited by ALinuTzU; 11-03-2006 at 13:14. Motiv: Automerged Doublepost
dap)Mesaj iniţiat de ALin_uTzU
oricum doar overkill il poate schimba..vorbiti cu el
şi sunt prea bune ....
aşa că
faceti ma poll, care vreti sa se schimbe si care nu. asta asa, de design, sa ne tina ocupati ..
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: