Mesaj iniţiat de
rena
azi-noapte am vazut stirea cu laura stoica....zilele trecute fusese invitata la un show, era f fericita ca e insarcinata si zicea ca cel mai mult isi doreste sa fie sanatoasa - ea, copilul, logodnicul....e uimitor cat de repede se sfarseste totul! nici nu banuim ca poate, peste o ora sau un minut sau o saptamana, "plecam" si noi! viata e asa nedreapta! si ce e mai tragic in toata povestea e ca noi nu putem face nimic sa o prelungim cand dumnezeu decide altfel...as vrea sa incercam cu totii ceva azi: haideti sa traim ziua asta frumos, ca si cand am sti ca maine urmeaza sa nu mai existam! daca am sti asta, ce am face azi? le-am spune tututror celor dragi ca ii iubim mult, am vizita prieteni uitati de mult, am cere iertare pt greseli, am oferi iertare, am zambi mai mult, am dormi mai putin si.....am fi mai buni, nu?! cred ca nici nu ajunge o zi sa iti iei adio de la tot ce te inconjoara, sa pui totul in ordine, sa iubesti...haideti sa nu lasam totul pt ultima zi a vietii noastre (oricand va veni ea!), haideti sa exersam de azi, sa vedem ce iese! deci, puneti mana pe telefoane si spuneti-le parintilor, fratilor, iubitilor, prietenilor cat de mult inseamna pt voi! fiti mai buni azi, va rog! o faceti pt voi si pt lumea intreaga! va las acum, o sun pe mami! ...si pe fratzy....si pe............