cel mai nou site dedicat Universitatii Craiova www.Anti-buCUResti.dap.ro
cel mai nou site dedicat Universitatii Craiova www.Anti-buCUResti.dap.ro
nice
da cam obositor la ochi albastru ala
Mie nu imi deschide nimic
interesant...da fa ceva cu albastru ala ca te dispera...Intro`u in ce prg. e facut?,banneru de sus,ai tras cam mult de el.....cam luat dupa sezione.ro ..da se vede ca e muncit....BvMesaj iniţiat de ultras4ever
sorry pt culoare da' imi e cam greu s-o schimb ca are legatura si cu alte chestii d p pagina. si alta problema ar fi ...ce cupoare sa pun ?...rosu? ....culorile craiovei sun alb si albastru nu altceva deci sorry inca o data.
Daca va ganditzi putzin oricum nu stati pre amult pe pagina principala....
Last edited by ultras4ever; 18-03-2006 at 11:11.
nu i place la nimeni mah siteul ?
l`ai pus aci ca sa ne dam cu parerea, nu sa ti`l vizitamMesaj iniţiat de ultras4ever
1. alegere neinsipirata legata de webhosting
2. Nume de doi bani
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
1.Legat de webhosting ...daca-mi zici u altul mai bun fara reclama pe pagina si sa mai fie si gratis e bine.Mesaj iniţiat de Robin_SA
2. In ceea ce priveshte numele nush cat eshti de microbist de ai parerea aia.Nu ma intereseaza parearea celor care nu au treaba cu fotbalul....si apropo site-ul este facut din ura pentru echipele din buCUResti si dragoste pentru Craiova asha ca nu vad ce nume puteam s ai pun.
Mie unu chiar imi place numele alesMesaj iniţiat de Robin_SA
1. lx.ro dar are banner..cred(eu am cont acolo dar nu am nici un banner). Dap-ul merge groaznic.Mesaj iniţiat de ultras4ever
2. poate ca ai dreptate, nu sunt microbist dar totusi ma doare ca avem echipa in B.
Urasc prostia si instigarea la violenta, poate de asta am parerea asta.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
am incercat de mai multe ori sa intru pe site in ultimele zile , dar nu merge ! ...
incearca sa schimbi webhosting-ul
multa bafta
Merge site-ul da' probabil foloseshti mozila si am intzeles c anu la totzi cei cu mozila le merge. Incearca internet explorer!...Mesaj iniţiat de remus
tu chiar nu poţi să-ţi încurajezi echipa favorită, fără să sari la gâtul altor echipe, oraşe, jucători sau antrenori etc?
nu sunt fan al niciunei echipe şi spun asta ca să nu îţi faci impresia că dacă nu sunt cu voi sunt împotriva voastră!
îţi recomand să fii mai temperat şi să mai tai din offtopic.
şi succes echipei favorite atâta vreme cât o încurajezi pe ea şi nu intimidezi adversarii.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: