din lipsa de ocupatie si datorita ultimelor evenimente m-am gandit sa fac un mic sondaj .. cine e de acord sau nu cu ceea ce spun ziaristii si nu numai adica ba steaua, rapid, dinamo.. astept pareri.
Rapid
Steaua
Dinamo
Poli Timisoara
din lipsa de ocupatie si datorita ultimelor evenimente m-am gandit sa fac un mic sondaj .. cine e de acord sau nu cu ceea ce spun ziaristii si nu numai adica ba steaua, rapid, dinamo.. astept pareri.
Banii nu te schimbã, ii schimbã pe cei din jur.
Uneori e mai nobil sã spui o micã minciunã decât un adevãr dureros.
Nu votez nimic deoarece lispeste Universitatea care dupa parerea mea este cea mai buna echipa![]()
![]()
chiar daca sunt cu stiinta pana la moarte recunosc ca rapid este cea mai in forma la momentul asta
Aici ai dreptate intradevar Universitatea nu mai e ce a fost...dar totusi de ce e POli bagata acolo? deocamdata nu a realizat nimic aceea echipa...Mesaj iniţiat de DanaLolo
Si in continuare vreau sa fie introdusa Universitatea ca sa votez si eu
mai oameni nu am scris universitatea dina lte motive nu ca nu as tine cu craiova ..
eram curis care e parerea celorlalti despre ce spun ziaristii de echipele romanesti de prima liga care au bagat bani in echipe ?!?!?!![]()
ca la noi parerea mea e ceva de genul real si chelsea .. adica mai multa lauda
aia macar au facut ceva ... sau oare nu au facut![]()
Banii nu te schimbã, ii schimbã pe cei din jur.
Uneori e mai nobil sã spui o micã minciunã decât un adevãr dureros.
Sper ca intr-o zi si cred ca , Craiova va fi intr-un viitor nu prea indepartat cea mai buna echipa romaneasca.La ora actuala cea mai in forma echipa ar fi Rapid...si poate si Steaua.Oricum FORZA STIINTA !
In cautarea unei semnaturi...
O sa ne vina si noua randu sa fim din nou sus dar mai avem deocamdata ceva de asteptat.
FORZA STIINTA
LEU PANA LA MOARTE...SI DUPA
mda , eu raspund decat la intrebarea "cea mai buna din lume"!!! Si chiar daca sunt fan Juve recunosc ca la ora actuala Barca e cea mai buna!!!
![]()
tin cu stiinta asa ca nu votez nimik
am votat provincia sa nu iasa capitaladin lipsa de ocupatie cica
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Steaua
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
Steaua
darrullz
![]()
Steaua
steaua
Adevarul nu insulta ci ofera dusuri reci prostiei calde!
DE CE VOTATI CU STEAUA ,EU TIN CU STIINTA PT TOTDEAUNA IN ORICE GRUPA S-AR AFLA
None. Nu imi place nici una. Sunt suporter U Craiova.
Stiinta.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: