Cum vi s-a parut ca a jucat Universitatea???
Eu cred ca au aratat inca o data ca merita sa promoveze in divizia A...au jucat cu adevarat fotbal...avem jucatori de valoare
Cum vi s-a parut ca a jucat Universitatea???
Eu cred ca au aratat inca o data ca merita sa promoveze in divizia A...au jucat cu adevarat fotbal...avem jucatori de valoare
pot sa spun ca azi am jucat bine si am fost mult peste rrapid !
de meritat sa promovam, meritam pt ca suntem cea mai buna echipa a seriei, dar inca nu cred ca avem valoare de divizia A
cu toate ca intrarea a fost 40.000 lei .. pe stadion cred ca au fost peste 10.000 de oameni !
peste cateva ore o sa pun poze de la meci (www.peluzasud.z1.ro )
a doua repriza au jucat super bine...au facut un meci bun si merita sa promoveze iar in divizia A ...acolo le e locul
forzzza
daca o sa joace asa o sa promoveze fara probleme
bv lor..nu vazui meciu....se apropie divizia A..awsome!!!!!!!!!
am pus ... am pusMesaj iniţiat de DanaLolo
www.peluzasud.z1.ro
Un meci slab, dupa parerea mea...Am batut cu 4-0 pt ca Rapid2 n-a miscat, au fost sub orice critica. Repriza a 2-a a fost ceva mai reusita ...
Se vede ca mai au de lucrat la multe capitole...dar cu toate acestea sunt sigur ca o sa promoveze....Hai Stiinta!!
EVERY MAN DIES...
NOT EVERY MAN REALLY LIVES
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just wanna live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said, "I did it my way"
I just wanna live while I'm alive
'Cause it's my life
http://www.flickr.com/photos/24_braveheart/
eh... a fost 4-0 intradevar dar nu inteleg de ce va bucura asa jocul... am jucat mai prost decat in tur...parerea mea. oricum am incredere ca nu vor fi probleme cu promovarea si sper sa construim o echipa buna!
uuuuhhhhhuuuuu!!!!
si la mai mare
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
cel mai tare meci al craiovei din ultima vreme .. pacat de luft alea lui jaber se vede ca nu are meciuri .. ce bine ca dadu pe langa si valcea .. sa speram si la petrolul si la urziceni
uite asa mai scapam de griji .. FORZTA STIINTA
Banii nu te schimbã, ii schimbã pe cei din jur.
Uneori e mai nobil sã spui o micã minciunã decât un adevãr dureros.
Felicitari U. Craiova...!
suntem in continuare pe primul loc
S-a vazut ca meritam sa promovam ! N-avem adversar in seria noastra ! FORZA STIINTA !
In cautarea unei semnaturi...
Filmu cu coregrafia SEZIONE , cu incidentele cu jandarmii si cu atmosfera din peluza la meciul cu Rrapid2 pe WWW.SEZIONE.RO
hai craiova, din pacate nu am ajuns la meci ca am prins o gripa aviara si nu imi da pace deloc
FORTA STIINTA
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
astea nu`s motive te asteptam la deplasare la caracal daca se poate numi deplasare ..poate te vindeci pana atunciMesaj iniţiat de FREAKTUNING
am si eu cateva poze in share !!! id gaby1283
forza stiinta
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: