am instalat jocu am bagat cd-key... iar acuma cand intru in joc ( dupa ce bagai cracku ) imi cere din nou cd-key si bagai 999999999999 de cd-keyuri si nu merg spuneti-mi si mie ce fac ca sunt in stare sa sparg PC-u` la cati draci am
am instalat jocu am bagat cd-key... iar acuma cand intru in joc ( dupa ce bagai cracku ) imi cere din nou cd-key si bagai 999999999999 de cd-keyuri si nu merg spuneti-mi si mie ce fac ca sunt in stare sa sparg PC-u` la cati draci am
1 . dai disable la net sau ...
2 . ia crack quake4.exe ( cel care merge si cu netu activ )
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
Din cite stiu la inceput jocul cauta sa-si faca un update.Vezi sa ai crack-ul exact pt varianta de patch pe care o ai ..
Daca ai crack-ul versiunea de ex 1.0 dar ai instalat patch-ul v 1.0.1 nu cred ca o sa-ti mearga...
Cum zicea si TranceRem dai disable la net...
Every post is a self-portrait of the person who made it.
el se conecteaza la net si vede ca cd-key-ul pe care il bagi e deja in folosinta
ca sa iti mearga trebuie sa il bagi in firewall si sa-i blochezi conexiunea la net
have phun!
vezi ma ca exista crack care merge cu netu conectat si mai merge sa poti juca si pe net nu pe toate serverele yo asa lam terminat www.gamecopyworld.com is your friend
AMD Sempron
am instalat Quake 4...cand intru imi joc imi apar numai patratele pe ecran..nu pot distinge absolut nimic..am un athlon 2200+...512 ram...fx5200 128 ram video...care ar putea fi problema ?
Eram in alta parte,departe acum,aveam bani frumosi daca aveam noroc in viata,cum am noroc de prosti !!!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: