caret de indentitate pierduta in zona Banc Post sediu RDS
cartea de indentitate este sub numele Roxana Elena Codoba
in caz ca il va gasii cineva va rog sa ma contactati pe id'ul de messenger compl3tlyinsane
caret de indentitate pierduta in zona Banc Post sediu RDS
cartea de indentitate este sub numele Roxana Elena Codoba
in caz ca il va gasii cineva va rog sa ma contactati pe id'ul de messenger compl3tlyinsane
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
declara c.i nula...slabe sanse sa o gasesti...
decalara FURATA .. daca declari ca ai pierdt-o ai toate sansele sa te puna sa o platesti![]()
Banii nu te schimbã, ii schimbã pe cei din jur.
Uneori e mai nobil sã spui o micã minciunã decât un adevãr dureros.
Mesaj iniţiat de completlyinsane15
mergi la ziar dai anunt de pierdere.cu chitanta si toate actele necesare (act de spatiu,certificat de nomenclatura stradala,certificat de nastere....,acte pe care le afli de la avizierul politie),te prezinti la politie,pentru eliberarea unei noi carti de identitate,pentru ca daca ai "norocul"de a fi legitimata,fara sa posezi actul de identitate,este pasibila de o amenda.timpul trece si se plateste o amenda,daca se depaseste o anumita perioada de timp.
Lasati`o mai....poate cineva a gasit`o...si ce sa faca cu ea...!? doar vede adresa si poate ti`o aduce...sau o preda la politie..! asa am patit si eu cu buletinul vechi...l`am pierdut...si mi`am facut CI ... si dupa 1 sapt supa ce am facut`o...a venit politia la usa sa`mi aduca buletinu`..ca l`au gasit la niste hoti de buzunare..!
oricum Roxana bafta...sper sa`l gasesti!
Mesaj iniţiat de gwen_st3fany
si eu l-am pierdut pe primul...printr-un tren spre brasov...
dupa o sapt, m-am dus la politie cu pasaportul si toate actele, plus taxa de timbru platita triplu...sa ma legitimeze aia...asha..a mers tot...treaba lucru...
cand sa plec, dupa ce am semnat, ii dau aleia cererea si aia..."asa, da-mi buletinul cel vechi""pai bine naroado...io ce facui pan-acu.." se uita aia, vede timbrul de 150 de mii..."aaaah...e pierdut?...atunci scrie aici... >> in caz ca-l gasesc, ma oblig sa-l depun la politie in termen de 15 zile"...
il caut si astazi...![]()
A trecut aproape o saptamana.S-a gasit acea carte de identitate sau esti pe cale de a face alta?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: