daca se poate sa fie stiky ar fi si mai bine..
nu ai bani? vrei sa lucrezi? freelance.. daca esti bun castigi ceva de genu 30.000$ /luna.. bine nu constant..
incep eu ..
www.rentacoder.com -> trimite banii prin western union
daca se poate sa fie stiky ar fi si mai bine..
nu ai bani? vrei sa lucrezi? freelance.. daca esti bun castigi ceva de genu 30.000$ /luna.. bine nu constant..
incep eu ..
www.rentacoder.com -> trimite banii prin western union
Mesaj iniţiat de w3ber
pai si ce anume trebuie sa faci ce e aia ?
![]()
iauzi 30 000![]()
rentacoder.com...despre ce este vb?...ma uit prin siteu shi numi dau seama despre ce este vb
methadone'gut-Pres. Clubului Vanatorilor de Buburuze
> How does it work for coders?
pe scurt, "cumparatorul" (de servicii) spune ce doreste, iar "coderii" liciteaza. In final "cumparatorul" alege un coder care sa ii faca ceea ce il intereseaza, tinand cont de suma licitata si experienta "coderului". banii sunt trimisi prin western union sau paypal, iar siteul primeste un procent mic din tranzactie.
alt site:
www.scriptlance.com
Last edited by Moderator; 17-10-2005 at 22:05.
poi si cam in ce consta ce ar dori aia....![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
citeste acolo. various stuff.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
toata chestia e sa fii perseverent si sa stii macar cate ceva acolo despre utilizarea internetului, design, seo, etc...
daca insisti destul de mult pe ScriptLance vei gasi cu siguranta ceva... pentru ca apar destul de des proiecte usoare. pe RAC de cele mai multe ori apar proiecte mai grele decat pe SL.
trebuie citite regulile si respectate fara nici o abatere.
trebuie sa te inscrii doar la proiectele pe care ESTI SIGUR ca le poti duce la capat. altfel vei primi un review prost si te-ai chinuit degeaba, pentru ca scad sansele sa te mai aleaga cineva.
engleza este de asemenea obligatorie, parerea mea. multi pot alege pe cineva pentru ca le-a placut faptul ca s-a exprimat corect in engleza, si cum s-a exprimat.
cam atat.
PS. please check my signature![]()
astfel de programe in general nu se merita, pentru ca sunt castiguri FOARTE MICI. cel mai cunoscut ar fi gomezu, cu care se pot face cativa dolari pe luna, dar pentru asta iti foloseste procesorul.Mesaj iniţiat de IMPERIAL
din nou, parerea mea: NU MERITA. in plus, nici nu prea poti sa stii daca sa ai incredere ca iti vor trimite banii. din orice site gen MLM de pe net castiga doar cei din varf.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: