asta va fi un meci super interesant iar eu sper sa ne intoarcem cu punct(e) de la bucuresti si sa fim bine motivati pt meciul cu steaua de acasa sa ii lovim sub centura si sa ii mai taiem lu jiji din elanul ala de si la luat![]()
1-1
dupa acest rezultat cu timisoara am mare incredere in jocul baietilor si vor scoate un rezultat foarte bun
dinamo 0 - 1![]()
![]()
X2 parerea mea![]()
Daca nu ne fura arbitrii ..poate luam 1 punct![]()
sper sa batem ... sunt foarte tanar si imi doresc sa vad o victorie "pe bune" cu dinamo... singura victorie pe care am vazut aia cu 3-1 nu ma incantat pt k ei au jucat cu echipa a doua k aveau meci in cupain ultimi 15 ani nu am batut de loc acolo poate chiar mai bine .... toate au un inceput
![]()
O Viatza De Lupta Un Singur Ideal : "U" Craiova
Eu cred ca o sa luam cel putin 4 puncte cu Dinamo si cu Steaua
Cu Dinamo victorie si cu Steaua ...mai vedem...
![]()
Sper sa rupem javreleAm votat victorie dar ar fi bun si un egal si sa batem oile acasa
![]()
![]()
victorieee!!
va fi un meci dificil, dar totusi.....dupa meciul cu timisioara, nimic nu e imposibil.... am vazut ce bine joaca baietii nostri, iar in meciu cu dinamo ori ii batem ori facem egal.....
![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
clar 2
0-2cainilor
forza stiinta!![]()
anti caini militari si tigani......urmeaza javrele pe lista si oierul tarii victorie in ambele meciuri ....dar vreau sal facem pe berbecali sa piarda titlu la noi sambata viitoare in fata unui stadion arhiplin kiar dc se numeste extensiv si nu Oblemenco hai baietii![]()
Cred ca acest meci va defini intr-adevar echipa Craiovei... De ce sa nu castigam acolo unde nu am mai facut-o de mult timp? Suntem pe val, Dinamo e in criza, nu mai au nici antrenor, jucatorii sunt speriati de oltenii de la Pandurii... La acest meci chiar cred ca suntem favoriti!(daca se arbitreaza corect!)
Forza Craiova!![]()
1-3![]()
2-0 pt noisa dea Domnul!!!!!!!
A 11-a porunca : SA NU FURI ! Guvernul Romaniei nu accepta concurenta !
daca joaca cum au jucat si cu poli victorie clara forzza1-2
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: