Am vazut o reclama la un film dar nu mai stiu cum se numea.
Era despre un tip care nu a fost bine anesteziat in timpul unei operatii si vedea si simtea tot ce se intampla dar nu putea vorbea.
Stie cineva cum se numeste ?
Am vazut o reclama la un film dar nu mai stiu cum se numea.
Era despre un tip care nu a fost bine anesteziat in timpul unei operatii si vedea si simtea tot ce se intampla dar nu putea vorbea.
Stie cineva cum se numeste ?
damersi beavis
![]()
caut si eu un film si m-am gandit sa nu mai fac inca un thread.....era cu o fata care avea un cal si participa cu el la concursuri....intr-o zi calul ei a orbit si i se daduse alt cal cu care sa participe......dar ea nu s-a lasat si a participat cu calul orb la concurs castigand. stie cineva?![]()
e cumva The Long Shot ?
propun ca threadul sa fie facut Sticky.![]()
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
Buna idee cu sticky.
Un om institutionalizat intr-o casa de nebuni e supus unui tratament experimental care implica izolarea intr-un spatiu mic pe langa tratament. Cat timp se afla in acea camera se trezeste in viitor. Mai imi aduc aminte o scena in care incearca sa salveze o femeie convingand-o sa se lase de fumat pentru ca avea sa moara intr-un incendiu provocat de faptul ca a adormit cu tigarea aprinsa. Scuze pentru descrierea sumara dar cred ca am vazut doar secvente din film.
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Last edited by Cool-kid; 23-06-2008 at 20:29. Motiv: Automerged Doublepost
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: