Caut un film

Mintrubber LaurBoom's Avatar LaurBoom are ceva special... LaurBoom are ceva special...
    Data de inscriere
    21-03-2007
    Locaţie
    Off-topic thread
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    84
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    172
    Puncte CF
    39.5
    Usergroups:

Caut un film

Am vazut o reclama la un film dar nu mai stiu cum se numea.
    Era despre un tip care nu a fost bine anesteziat in timpul unei operatii si vedea si simtea tot ce se intampla dar nu putea vorbea.
    Stie cineva cum se numeste ?

nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    184
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

Question

e cumva vorba de Awake?

Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Mintrubber LaurBoom's Avatar LaurBoom are ceva special... LaurBoom are ceva special...
    Data de inscriere
    21-03-2007
    Locaţie
    Off-topic thread
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    84
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    172
    Puncte CF
    39.5
    Usergroups:
    da mersi beavis

Junior roby_4u's Avatar roby_4u reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-05-2008
    Locaţie
    cv city
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    caut si eu un film si m-am gandit sa nu mai fac inca un thread.....era cu o fata care avea un cal si participa cu el la concursuri....intr-o zi calul ei a orbit si i se daduse alt cal cu care sa participe......dar ea nu s-a lasat si a participat cu calul orb la concurs castigand. stie cineva?

NoMAcK's Avatar NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    803
    Puncte CF
    26.5
    Usergroups:
    e cumva The Long Shot ?

propun ca threadul sa fie facut Sticky.
    I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?

Coder Cos2k este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    25
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Buna idee cu sticky.

Un om institutionalizat intr-o casa de nebuni e supus unui tratament experimental care implica izolarea intr-un spatiu mic pe langa tratament. Cat timp se afla in acea camera se trezeste in viitor. Mai imi aduc aminte o scena in care incearca sa salveze o femeie convingand-o sa se lase de fumat pentru ca avea sa moara intr-un incendiu provocat de faptul ca a adormit cu tigarea aprinsa. Scuze pentru descrierea sumara dar cred ca am vazut doar secvente din film.

Make a Little Happymess Wrajitorul's Avatar Wrajitorul are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    219
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    828
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Cos2k Vezi mesajele
    Buna idee cu sticky.

Un om institutionalizat intr-o casa de nebuni e supus unui tratament experimental care implica izolarea intr-un spatiu mic pe langa tratament. Cat timp se afla in acea camera se trezeste in viitor. Mai imi aduc aminte o scena in care incearca sa salveze o femeie convingand-o sa se lase de fumat pentru ca avea sa moara intr-un incendiu provocat de faptul ca a adormit cu tigarea aprinsa. Scuze pentru descrierea sumara dar cred ca am vazut doar secvente din film.
    The Jacket
    Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.

Junior roby_4u's Avatar roby_4u reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-05-2008
    Locaţie
    cv city
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de NoMAcK Vezi mesajele
    e cumva The Long Shot ?

propun ca threadul sa fie facut Sticky.
    asta e thanks si scz pt intarziere

0-day Member Cool-kid reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de LaurBoom Vezi mesajele
    Am vazut o reclama la un film dar nu mai stiu cum se numea.
    Era despre un tip care nu a fost bine anesteziat in timpul unei operatii si vedea si simtea tot ce se intampla dar nu putea vorbea.
    Stie cineva cum se numeste ?
    awake parca....

acuma caut si yo un film....e comedie e cu adam sandler e cu doi pompieri care se prefac k sunt gay pt a putea primi o pensie alimentara si unu din ei se indragosteste de o fata....plm....
    Last edited by Cool-kid; 23-06-2008 at 20:29. Motiv: Automerged Doublepost

NoMAcK's Avatar NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    803
    Puncte CF
    26.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Cool-kid Vezi mesajele
    awake parca....

acuma caut si yo un film....e comedie e cu adam sandler e cu doi pompieri care se prefac k sunt gay pt a putea primi o pensie alimentara si unu din ei se indragosteste de o fata....plm....
    I Now Pronounce You Chuck & Larry
    I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: