prea putin mai pui 20 ron si e a ta si eu vreau alta deoarece vreau sa-mi iau alta fara video onboard, mentionez cai noua cu 2 ani garantie, daca o vrei ma anunti...
Gaseste-ti alt prost mahh!!!
Placa cu 1333 fsb la 500 de mii eu nu am mai auzit si cu garantie 2 ani du-te si impuscate, mai bn tio dau moca nu vrei...voi unii postati aici la vrajeala ca sa va gasiti un prost dar se pare ca nu lai gasit...
Nu te considera nimeni prost,sau cel putin nu eu,doar tu insuti poti crede asta despre tine.Ideea esta ca tu ai ceva de vanzare si-ti doresti obtinerea unui pret cat mai bun.Mai mult decat ok,dar nu te considera jignit daca cineva iti ofera o suma,indiferent care,poti sa-l refuzi sau nu.Si un alt aspect foarte important in vanzari,indiferent ca-i vorba de ceapa in piatza sau de masini.Nu confunda suma de bani de care ai tu nevoie cu cea pe care ai sa o si primesti.In fine,Paste fericit si bafta in vanzari...
cezarica noi nu sunt k bulgari sa dam produse ieftine
stim cu toti k esti imbracat din cap pana in picioare de la ei asa k dute la bulgari si iati placa de baza dak te intereseaza sau doar faci misto
iti dau placa de baza gratis da imi dai 80 ron pe garantie !!!
sau iti dau placa de baza si imi dai carciu tau de calc adik 486 tau
dak vrei luam legatura !!!!!
soarece o dau k vreau sa imi iau alta placa deaia !!!
Last edited by high_tide_15; 01-05-2008 at 00:49.
Motiv: Automerged Doublepost