EUR
4,9774
Senior Member
Putere Reputatie
41
Reputatie
143
Puncte CF
36.0
Usergroups:
Donez urmatoarele reviste XPC, Chip si altele
XtremPC:
2004: Februarie (CD), Martie (CD), Iunie (CD), Iulie-August (CD), Septembrie (CD), Octombrie, Noiembrie (DVD), Decembrie (DVD).
2005: Martie, 2xMai (CD), Iunie, Iulie-August (CD), Noiembrie (CD), Decembrie (DVD).
2006: Ianuarie (CD), Februarie (CD), Iunie (CD), Septembrie (CD), Octombrie (CD).
2007: Martie.
Chip:
2004: Iulie, August (CD), Septembrie (CD), Octombrie, Noiembrie (CD), Decembrie (DVD).
2005: Ianuarie (CD), Aprilie (CD), Mai (CD), Iunie (CD), Iunie, August, August (DVD), Septembrie (CD), Octombrie, Decembrie (DVD).
2006: Ianuarie (CD), Martie (CD), August (CD), Octombrie (CD), Noiembrie (CD), Decembrie (CD).
Chip Foto-Video:
2004: Nr. 2 "Filme pe CD (CD), Nr. 7 "Depanare PC" (CD).
2005: Nr. 3 "Camere foto digitale, Nr. 5, Nr. 6 (CD), Nr. 8 "Suse" (CD).
2006: Aprilie-Mai (CD), Iunie-Iulie (CD).
Chip Special:
2005: Nr. 1 "Fedora" (CD), Nr. 2 "Internet" (CD).
2006: Nr. 1 "PC Tuning".
PC Practic:
2005: Ianuarie, Februarie, Martie.
2006: Septembrie (CD).
PC Magazine:
2004: Februarie, Mai, Iulie, Noiembrie.
2005: Martie, Mai.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- (CD) sau (DVD) reprezinta varianta de revista, dar mai ales ceea ce mai am la ea. La cele la care nu scrie nimic intre paranteze inseamna ca am pierdut CD-DVD-ul.
- pe cele pe care le am in dublu exemplar le-am specificat cu "2x..."
- toate revistele sunt in perfecta stare.
Le donez oricui si le doreste, cui ii folosesc. Dupa o perioada de... sa zic... 10 zile, am sa arunc revistele ramase.
Pentru detalii scrieti aici.
Publicitate CraiovaForum