eu ultima data am fost in M-tii Piatra Craiului vara trecuta. vremea a fost super si peisajul
![]()
eu ultima data am fost in M-tii Piatra Craiului vara trecuta. vremea a fost super si peisajul
![]()
Last edited by luka; 26-12-2009 at 00:57.
ultima data am fost la busteni, in iunie o sa ma duc la bran. (pana acum am fost la săcelu, calimanesti, straja, rânca, parâng, paltinis, busteni, sinaia)![]()
foarte frumoase pozele
eu am fost la munte cu parintii si nu am avut posibilitatea sa ne urcam pe munte.
pentru vacanta, eu oricand as prefera muntele in defavoarea marii.
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
la sinaia, voineasa![]()
Plec peste 1 ora la Dejani in M-tii Fagarasului![]()
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
Last edited by Chip; 25-04-2008 at 17:48.
...sa fim dintre romani cei mai fierbinti!
Am urcat deseori pe Muntele Venus si am sa mai urc GARANTAT! Insa nu ma duc acolo pentru vedere ci pentru senzatiile tari.![]()
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
am trecut in vara asta si pe la Masivul Ceahlau si nu aveam cum sa ratez lacul Bicazzz. E o zona extraordinara in care ai f multe de vizitat, de admirat si unde poti face f multe foto cu natura in toata splendoarea ei.
![]()
Last edited by luka; 26-12-2009 at 01:29.
doar ce-am venit de la straja si am prins o vreme super.
nu a mai mers nimeni pe la munte?
se putea urca usor la straja?![]()
in februarie plec si eu la straja...sper sa mai fie zapada![]()
se urca lesne cu niste cauciucuri de iarna, dar trebuie si niste lanturi pt orice eventualitate. parerea mea ca straja sta cel mai bine la capitolul partii de ski (pe langa parang si ranca)
Aseara am venit de la Cheile Butii... am trecut putin si pe la Straja...
Last edited by sezione_blue; 04-01-2009 at 21:57.
prin februarie in Busteni, pe Valea Prahovei .... sper sa prind zapada![]()
pentru cei care se duc mai des la straja, spuneti-mi si mie cu ce pot urca seara ( 21:00 - 22:00) din lupeni pana in straja?
mai merge telescaunul la ora aia ? mai sunt masini care urca asa tarziu ?
astept raspuns, ms![]()
Telescaunul nu merge seara, dar poti sa urci cu masina. Sunt cativa cu masini pe http://www.straja.ro/ , dar gasesti si pe-acolo (mai merg si taximetristii, va intelegeti la pret). Majoritatea vor sa le zici din timp cand vrei sa urci sau sa cobori ca sa-si planuiasca cursele.
Eu am fost saptamana trecuta la Straja si a fost super tare. Partia a fost cam inghetata, dar distractia a fost maxima.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: